18.03.2017

Dan za Vas: Novo izdanje besplatnog događaja Dragane Jovanović

Dragana Jovanović, renomirani life, helath & business coach i trener za lični razvoj ponovo okuplja žene svih generacija na svom besplatnom javnom događaju Dan za Vas koji se ovoga puta održava u nedelju, 19. marta, na temu “Kako izgraditi lični brend”. Okupljanje u hotelu Tulip Inn Putnik (Palmira Toljatija 9) traje od 10:00 do 14:00 časova, svi sadržaji Dana za Vas besplatani su za sve polaznice.
– Da li ste se ikada zapitali kakav ustisak ostavljate na druge ljude? Šta ljudi povezuju sa vašim imenom? U digitalnom vremenu u kome živimo više nije pitanje da li imamo lični brend, jer svi ga imamo, već da li upravljamo njime i svesno ga razvijamo. Zašto je važno da kreiramo svoj lični brend, kako da istaknemo svoju autentičnost koja nas čini prepoznatljivim, kako nas lični brend izdvaja u masi drugih koji ga nisu izgradili, kako sigurno da prezentujemo ono što želimo su neke od tema o kojima ću govoriti na Danu za Vas zajedno sa svojim prijateljima i kolegema – objašnjava Dragana Jovanović sadržaj pedstojećeg Dana za Vas.

1dj 17317

Ona će događaj otvoriti svojim seminarom “Uspeh i autentičnost” i time će uvesti učesnice u temu vlastitog iskustva u kreiranju ličnog brenda. Nakon toga, svoja izlaganja i radionice imaće i drugi zanimljivi predavči: Saša Simović, PR menadžerka, Aleksandra Radić, HR menadžerka u Fondaciji Novaka Đokovića i Ivan Tomić, poznati glumac čije su radionice javnog nastupa sve traženije.
Učesnice će imati priliku da interaktivno učestvuju u svim radionicama i da se druže s predavačima, uz poklone iz dm –a i osveženja MgMivele i Grand Arome. Događaj Dan za Vas, koji je kreiran po autorskom Body & Soul konceptu Dragane Jovanović, ima za cilj da skene pažnju ženama na važnost ličnog razvoja i brige o sebi.

2dj 17317

Više o događaju Dan za Vas i radu Dragane Jovanović potražite na njenoj službenoj web stranici: draganajovanovic-bodysoul.com
Prijave za Dan za Vas su i dalje u toku, a prijava je obavezna na e mail: lifecentar.danzavas@gmail.com

 

Poslednje vesti
Ne propustite