20.03.2017

Jeansomania: Veseli provod u Ušće shopping centru

Vikend za nama protekao je u znaku prolećne akcije Jeansomania u Fashion Company radnjama u Ušće shopping centru. Pored popusta od 20% na jeans iz kolekcije proleće/leto 2017, posetiocima je priređen svojevrstan jeans party.

Boško Jakovljević u društvu manekenke

Boško Jakovljević u društvu manekenke

Popularna Jeansomania okupila je glumice Tamaru Dragićević i Draganu Dabović, glumca Ivana Mihailovića, kao i voditelja Boška Jakovljevića, koji su sa posetiocima podelili svoja iskustva kada je reč o najdugovečnijem modnom komadu.

Dragana Dabović i Ivan Mihailović

Dragana Dabović i Ivan Mihailović

Posebna poslastica Jeansomanie bila je Diesel matrix akcija u okviru koje su posetioci centra i ljubitelji prestižnog italijanskog brenda imali priliku da budu deo globalno popularne prolećne kampanje MakeLoveNotWalls. U specijalnoj fotokabini u holivudskom stilu za samo nekoliko sekundi dobijali su poseban matrix video u okruženju u kojem je snimnjena kampanja koja je ovog proleća uzburkala modne i političke strasti u svetu.

DJ Nadežda Dimitrijević u veselom društvu

DJ Nadežda Dimitrijević u veselom društvu

Manekeni agencije FOX odeveni u najupečatljivije komade brendova Diesel, Replay, Scotch&Soda, Hilfiger Denim, Calvin Klein, Levi’s, Guess, Liu Jo i drugih, đuskali su uz muziku DJ Nadežde Dimitrijević.

Manekeni modne agencije Fox

Manekeni modne agencije Fox

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite