Leto 2020
29.05.2020

Ako imate osetljivu kožu sklonu alergiji, dodajte ovaj serum u svoju beauty rutinu

Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije danas se svaka treća osoba suočava s alergijom, a prognoze govore da će do 2050. godine svaka druga osoba imati isti problem. U skladu sa tim, dermo-kozmetički brend La Roche-Posay razvio je čitavu liniju proizvoda – Toleriane, koji su formulisani s minimalnim brojem sastojaka kako bi se smanjio rizik od alergija, a koži pružio dugotrajan osećaj prijatnosti. U okviru ove linije, potrošačima su na raspolaganju preparati za čišćenje lica, skidanje šminke i hidrataciju kože, koji zadovoljavaju sve potrebe jutarnje i večernje rutine, a novi član Toleriane porodice je Ultra Dermallergo serum – umirujući dnevni hidratantni serum namenjen oosobama s veoma osetljivom i kožom sklonoj alergijama.

 1ok 28520

@valerialipovetsky

Pored toga što umiruje kožu, Dermallergo serum deluje i tako što jača njenu prirodnu barijeru, koja ima ključnu ulogu u razvoju alergijskih reakcija organizma, kao i u prevenciji i razvoju budućih alergijskih reakcija. Ona je mesto susreta našeg imunog sistema s okolinom i ako je njena funkcija oslabljena, alergeni lako mogu da prodru u telo i prouzrokuju reakciju na koži. Zato je važno redovno je jačati, štiti i negovati.

2ok 28520

Redovnom upotrebom ovog seruma smanjuje se rizik da dođe do oštećenja prouzrokovanih alergenima i iritansima. Za to je zaslužna inovativna kombinacija tri aktivna sastojka – neurosensina, osmolita i La Roche-Posay termalne vode. Neurosensin umiruje kožu, dok je osmolit, aminokiselina dobijena ekstrakcijom iz cvekle, zadužen za njenu zaštitu od spoljašnjih uticaja (kao što su dehidracija i oksidacija). Istovremeno jača kožnu barijeru kako ne bi došlo do gubitka vode iz kože. Zahvaljujući jedinstvenim mineralima, La Roche-Posay termalna voda pruža umirujući efekat i smanjuje iritaciju kože.
Toleriane Ultra Dermallergo serum osetljivoj koži daje dnevnu dozu snage u borbi protiv alergijskih reakcija, a ona ostaje hidrirana narednih 48 sati. Osvežavajuća tekstura ovog preparata laka je za nanošenje i deluje umirujuće na kožu.

4ok 28520

La Roche-Posay Toleriane Ultra Sermallergo serum,
preporučena cena: 3.042 din.

Naslovna fotografija: @valerialipovetsky
Foto: Instagram, Promo

 

Poslednje vesti
Ne propustite