28.11.2019

Ako tražite statement kapute, Milena Bojić Atelier ima odlične modele

Kaput je esencijalni zimski komad koji čini okosnicu svakog stajlinga i ostavlja prvi utisak, zbog čega je izbor pravog modela možda i najvažnija modna odluka tokom ovog perioda godine. On uvek izgleda elegantno, a ako je još protkan ukrasnim detaljima, ili osvežen nekom neobičnom aplikacijom, budite sigurni da ćete privlačiti pažnju gde god da se pojavite. Upravo takve statement modele predstavila je diazjnerka Milena Bojić koja se prilikom rada nije rukovodila trendovima jer smatra da je kaput komad koji zaslužuje da bude vanvremenski i da se lako uklapa u različite odevne kombinacije.

1 m bojic

– Prva asocijacija na kapute uvek mi je bila forma vojnih kaputa koji imaju dozu rigidnosti, ravne linije, masivnost i detalje poput znački i svedenih dugmića koji daju prepoznatljiv pečat – kaže Milena. Novosadska dizajnerka smatra i da kaput mora biti izuzetnog kvaliteta, pa su u skladu sa tim njeni modeli izrađeni od kombinacije vune i kašmira. Svi komadi iz nove kolekcije nose prepoznatljiv MB potpis, iako se Milena i ovog puta poigravala sa bojama.

2 m bojic

– Moj stav je da jedan kvalitetan i unikatan kaput vredi mnogo više od nekoliko sezonskih i trendi komada. Kod izbora takvog kaputa, ne treba se uvek voditi basic bojama, poput crne ili sive, sa željom za lakšim kombinovanjem. Zato u ponudi imamo širok spektar boja za koje smatramo da su vrlo uklopljive i zanimljive. Definitivni favorit ove sezone su nam bordo, royal plava i oker zuta.

3 m bojic

Sve kapute iz nove kolekcije možete kupiti u radnjama brenda Milena Bojić Atelier u Novom Sadu na adresi Bulevar Oslobođenja 30a/2, a od 1. decembra biće dostupni i u beogradskoj radnji Lagami, u Uzun Mirkovoj 7.

4 m bojic

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite