28.12.2019

All black kombinacije za najluđu noć s kojima ne možete da pogrešite

Verujemo da ste do sada već odlučili gde ćete dočekati 2020. godinu, a nakon što ste našli pravo mesto za nezaboravan provod i okupili najbolju ekipu, na red dolazi odabir outfita. Dok neki o stajlingu za najluđu noć ramišljaju nedeljama unapred i prave savršene kombinacije u glavi, drugi ovu modnu odluku ostavljaju za poslednji čas, pa verovatno sada traže inspiraciju za kreiranje idealnog party looka. Scenario, ipak, kaže da i jedni i drugi najčešće biraju outfite u crnoj boji, kao večnom simbolu prefinjenosti i elegancije.
Postoji nekoliko dobrih razloga zbog kojih su all black kombinacije pun pogodak za doček Nove godine. Pre svega, tu je praktična strana jer ne možete mnogo da pogrešite, a komadi koje ponesete zadržaće se još dugo u vašem ormaru i moći ćete da ih nosite još u mnogo drugih prilika. Crna boja uvek daje potrebnu dozu glamura, a iako mnogi smatraju da je reč o monotonom izboru, kombinacijom odgovarajućih silueta i tekstura možete kreirati efektne lookove koji neće proći neprimećeno. U nastavku smo pripremili tri predloga za sve koji žele da u novu deceniju zakorače sa stilom.

MALA CRNA HALJINA

Mala crna haljina jedan je od najvažnijih komada u svakom ženskom ormaru još od 1936. godine kada je Coco Chanel kreirala ovaj komad, kojim je zauvek promenila modnu estetiku. Ako već imate svoju omiljenu, sve što vam je potrebno su crveni ruž i par udobnih potpetica. Ukoliko želite da sebi priuštite novi komad, aktuelna sniženja odlična su prilika za kupovinu haljine koju ćete nositi i u narednim sezonama. Možete birati svaki kroj ili materijal, jer je kod male crne haljine jedino važno da vam dobro stoji.

2 all black ng

@pernilleteisbaek

3 all black

@wethepeoplestyle

1 all black ng

@tamara

Shopping vodič

6mo-31491-14

MONA,
cena: 31.491 din.

14z-6590-3

ZARA,
cena: 4.590 din.

16b-3290-21

BERSHKA,
cena: 3.290 din.

TOP + PANTALONE

Ova outft formula nije toliko predvidiva kao što je to slučaj sa LBD, ali je zato podjednako zahvalna jer ne ostavlja mnogo prostora za grešku. Bilo koje klasične crne pantalone možete spojiti sa efektnim topom, čija je ponuda ove godine zaista impresivna, i dobili ste upečatljiv stajling u kom ćete nesputano moći da đuskate do jutra. Ako želite da svom looku dodate dozu glam rocka, umesto klasičnih, birajte kožne pantalone.

4 all black ng

@pernilleteisbaek

5 all black ng

@leoniehanne

6 all black ng

@xeniaadonts

7 all black ng

@tamara

Shopping vodič

12 mona p

MONA,
cena: 4.632 din.

12ng z 3290 (40)

ZARA,
cena: 3.290 din.

13ng z 3290 2 (14)

ZARA,
cena: 3.290 din.

MOĆNO ODELO

U malo kojoj kombinaciji žena može da izgleda toliko seksi kao u savršeno skrojenom odelu. Crno odelo jedna je od sigurnih karata na koje Francuskinje često igraju kada žele da se osećaju posebno. Odlično se slaže sa crvenim karminom i zlatnim nakitom, a svoju odvažnost možete pokazati tako što ćete ispod blejzera obući samo brushalter. Ukoliko vam se ovaj izbor čini nepraktičnim, onda je izaberite transparentan top.

8 all black ng

@ruerodier

9 all black ng

@leoniehanne

10 all black ng

@_jeanettemadsen_

11 all black ng

@rosiehw

Shopping vodič

14ng massimo dutti (1)

MASSIMO DUTTI,
Blejzer: 12.990 din.
Pantalone: 6.990 din.

15ng z 3290 + 5990

ZARA,
Blejzer: 5.990 din.
Pantalone: 3.290 din.

Naslovna fotografija: @tamara
Foto: Instagram, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite