12.11.2015

All Naturals: Prirodna kozmetika za negu lica i tela

Bez obzira na mnogobrojne kozmetičke preparate masovne industrijske proizvodnje koji ispunjavaju police velikih trgovinskih lanaca, u svetu je već godinama u trendu priprodna kozmetika koja dolazi iz malih radionica u kojima svaki proizvod nastaje sa mnogo ljubavi. Srećom ovaj trend postaje sve zastupljeniji i kod nas, a grupa entuzijasta pokreće svoje proizvodnje i stvara odlične preparate koji su najbolji saveznici u nezi kože i očuvanju zdravlja.

1p an 11115

Među njima je i brend “All Naturals” čiji su preparati potpuno prirodni i služe da sačuvaju vlažnost, blago neguju i hrane, podstičući vašu kožu na aktivnost. Oni nisu instant rešenje i od njih vam neće koža preko noći postati savršena, jer je potrebno 3-4 nedelje da se završi ciklus obnavljanja površinskog sloja kože, tako da je to minimalni period za proveru delotvornosti bilo koje kozmetike.

2p an 11115

Svaki preparat nastao je od sastojaka koji su pronađeni direktno u prirodi uz minimalnu dodatnu obradu u odnosu na prirodni izvor. Među sastojcima koje koristi ova kozmetička kuća jesu aloe vera, hijaluronska kiselina, shea buter, kakao buter…

3p an 11115

U svojoj ponudi imaju 12 odličnih proizvoda za negu lica i tela kao što su različiti buteri za negu tela, kreme na bazi hijalurona, kao i one za hidrataciju, ali i odličan melem i herbal toner za lice. Posebnu pažnju nam je privukao čvrsti buter koji sadrži kakao i shea buter, pa svojim antioksidativnim, regenerativnim i hidratišućim svojstvima, odlično deluje na suvu i dehidriranu kožu. Zahvaljujući dodatku vitamina E deluje i kao snažni antioksidans koji se bori protiv starenja kože.

4p an 1115

Čitava priča o All Naturals brendu ne bi bila potpuna bez osvrta na odlična pakovanja ovih proizvoda koja su nepretenciozna, ali istovremeno moderna i dopadljiva već na prvi pogled. Mnoge kreme su sa pumpicom odnosno rasprašivačem što je u skladu sa svetskim standardima i dodatno olakšava upotrebu.

6p an 11115

Ako ste se pitali zbog čega bi trebalo da počnete da koristite prirodnu kozmetiku imajte na umu da je koža naš najveći organ i sve što nanesete na nju za svega 8 minuta naći će se u vašem krvotoku. Stoga pripazite čime je “hranite”.

5p an 11115

7p an 11115

Foto: All Naturals – Prirodna kozmetika

Poslednje vesti
Ne propustite