24.11.2015

American Music Awards: Najlepša beauty izdanja

Crveni tepih ne traži samo glam toaletu već i efektan make up koji će ispratiti jednako dobra frizura, a protekla dodela American Music Awards donela nam je upravo to. Najveće iznenađenje, privremenom promenom frizure, pripredila nam je Gigi Hadid o kojoj smo juče već pisali, a danas izdvajamo još četiri poznate dame koje su nas impresionirale svojim beauty look-om. Pogledajte ih dobro, i inspirišite se za predstojeću prazničnu sezonu..

Demi Lovato

3ama 231115

Ako ste zaboravili kako su izgledale dame tokom 20-tih, Demi vas podseća na to. Retro talasi i usne u boji vina vraćaju nas u neka stara vremena.

Kendall Jenner

nas ama 231115

 

Frizer Etienne Ortega odlučio je da lepo lice Kendall Jenner uokviri šiškama dok joj je kosu pokupio u neobaveznu punđu na vrhu glave. Ova frizura se odlično uklopila uz haljinu koja se kopča u predelu vrata, a čitav look zaokružila je jednostavnim, ali efektnim make-upom.

Selena Gomez

4ama 231115

Mlada pevačica odlučila se za jednostavnu ravnu kosu sa kojom ne može da se pogreši, ali je zato imala smokey eyes sa neočekivanom kombinacijom boje vina i lešnika. Uz naglašene trepavice i nude usne, postigla je savršeni look.

Ciara

5ama 231115

Niska raspuštena punđa koja na prvi pogled izgleda po malo neuredno, savršeno se uklopila uz atraktivnu haljinu dok je make-upom stavila akcenat na oči koje su naglašene sivom glitter senkom.

Foto: Instagram/demifan_lovatic, twowhitetees, selenagomez, ciara

Poslednje vesti
Ne propustite