27.09.2015

AmfAR Gala u Milanu: Veče humanosti i glamura

AmfAR Gala večere već imaju reputaciju glamuroznih događaja sezone, ali kada se održavaju u Italiji i to tokom Nedelje mode u Milanu, onda se uzbuđenje oko toaleta koje ćemo videti na crvenom tepihu podiže na viši nivo.

Natasha Poly

Natasha Poly

Tradicionalni dobrotvorni event sedmi put za redom održan je u italijanskoj prestonici mode, a gosti u palati La Permanente bili su top modeli, dizajneri, ugledni urednici časopisa, ali i holivudske zvezde poput Dakote Johnson i Michelle Rodriguez.

Dakota Johnson

Dakota Johnson

Najveću pažnju hrabro izabranim toaletama izazvale su Ciara koja je izabrala odevnu kombinaciju sa potpisom modne kuće Roberto Cavalli, Heidi Klum u toaleti Atelier Versace i Alessandra Ambrosio u mini haljini brenda “Dsquared2”, a top model došao je upravo ud ruštvu dizajnera Dana i Deana Catena.

Alessandra Ambrosio sa Danom i Deanom Caton

Alessandra Ambrosio sa Danom i Deanom Caten

Osim što su uživali u izvrnoj večeri i sjajnom propratnom programu, celebrity zvanice su aktivno učestvovale i u aukciji u kojoj je prikupljeno milion i šest stotina dolara. Tako je Heidi Klum kupila jednu od skulptura, dok je Isabeli Fontana sebi priuštila luksuzno putovanje na Maldive.

Heidi Klum

Heidi Klum

Osnivač brenda “Diesel”, Renzo Rosso dobio je nagradu za hrabrost koju mu je uručila Naomi Campbell, a priznanja su dobile i kompanije Maison Margiela i Marni.
Za zabavni deo bili su zaduženi Debbie Harry i švedski elektro sastav Icona Pop.

Emma Miller, Chiara Feragni i Isabeli Fontana

Emma Miller, Chiara Feragni i Isabeli Fontana

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez

Blondie i Keneth Cole

Blondie i Keneth Cole

Debra

Debbie Harry

Renzo Rosso, Naomi Campbell i Kenth Cole

Renzo Rosso, Naomi Campbell i Kenth Cole

Poslednje vesti
Ne propustite