10.11.2015

Apropo: Jedinstveni spoj knjižare i čajdžinice u centru Beograda

Vruć čaj, ukusni keksići i dobra knjiga najbolji su saveznici za savršeno jesenje i zimsko jutro, popodne ili veče. U centru Beograda, u ulici Cara Lazara 10 smeštena je Apropo knjižara čajčinica u kojoj možete uživati u najkvalitetnijim čajevima sa različitih krajeva sveta dok grickate omiljene kesiće i čitate knjigu. Diskretna muzika i miris eteričnih ulja dodatno su “obojili” prijatnu atmosfetu ovog jedinstvenog mesta.

1p a 9115

Koncept je nastao sa ciljem da se pokaže da knjižara i kafić mogu izgledati mnogo bolje nego što smo navikli i da se svaki posetilac oseća lepo tokom boravka.

2p a 91115

U ponudi su pažljivo birani naslovi iz različitih oblasti domaće i strane literature, a posebno se vodilo računa o opremi svake knjige. Akcenat je stavljen na teorijsku literaturu, monografije i kvalitetnu svetsku i savremenu književnost.

3p a 91115

Dok birate knjige možete napraviti mali predah uz šoljicu čaja visokog kvaliteta iz različitih svetskih regija. Različiti ukusu dolaze iz Kine, Japana, indije, Nemapa i Cejlona koji su poznati po svojim čajnim plantažama i dugoj tradiciji ispijanja čaja. A ukusni keksići sa zelenim čajem, lavandom ili začinima savrđeno idu uz šoljicu omiljenog toplog napitka.

4p a 91115

Apropo je idealno mesto i da sa svojim mališanima provedete kvalitetno slobodno vreme jer je i za njih pripremljen poseban kutak, a nisu zapostavljeni ni tinejdžeri. U Malom Apropou, u ponudi su i edukativne knjige o vaspitanju dece, nezi beba i trudnoći.

5p a 91115

Ako su vam dosadili klasični odlasci na piće ili želite da sa svojim detetom provedete kreativan dan, Apropo je prava adresa za vas. A kada jednom iskusite čari ispijanja kvalitetnog čaja i ljubazno osoblje, stalno ćete se vraćati ovom magičnom beogradskom mestu.

6p a 91115

8pp a 91115

Foto: Facebook/Apropo Knjižara

Poslednje vesti
Ne propustite