21.02.2017

Aqua Celestia je nova mirisna kompozicija Francisa Kurkdjiana

Svet niche parfema nedavno je postao bogatiji za još jedan neobičan spoj mirisnih nota koji stiže iz radionice brenda Maison Francis Kurkdjian. Aqua Celestia je novi adut ove prestižne kuće osnovane pre osam godina, a impresija koju treba očekivati od ovog mirisa najbolje se može opisati rečima – božanska svežina.
Aqua Celstia se pridužuje seriji “Aqua” mirisa koji istražuju svežinu vode. Prvi parfem iz ove serije Aqua Universalis lansiran je 2009. dok je 2013. predstavljan i Aqua Vitae.
Čuveni francuski parfimer Francis Kurdjian, ovog puta je za stvaranje mirisne kompozicije bio inspirisan neuhvatljivom linijom horizonta koja spaja (i razdvaja) nebo i more. Aqua Celestia dolazi u transparentnoj bočici četvrtastog oblika karakterističnoj za brend Maison Francis Kurkdjian, a u minimalističkom pakovanju krije se neopterećujuća mirisna piramida. Nesvakidašnjom kombinacijom limete, mente, ribizle, mimoze i mošusa, parfem donosi zen trenutak mira, čist osećaj prozračnosti i relaksacije.
Ovaj, kao i ostali mirisi brenda Maison Francis Kurkdjian na našem tržištu mogu se naći ekskluzivno u parfimeriji Metropoliten u Beogradu.

1np 21217

Poslednje vesti
Ne propustite