21.10.2015

Balmain x H&M: Najisčekivanija kolekcija sezone predstavljena na Wall Street-u

Na njujorškom Wall Streetu sinoć je kolekcija Balmain x H&M imala svoju globalnu premijeru na modnoj pisti pred publikom koju su uglavnom činile vodeće svetske ikone stila.

Bella Hadid

Bella Hadid

Kylie Jenner, Diane Kruger, Julia Restoin Roitfeld i Alexa Chung neka su od imena koja su imala priliku da ekskluzivno vide glamuroznu, moćnu i raskošnu kolekciju koju je dizajnirao Olivier Rousteing. Kolekcija će biti dostupna od 5. novembra u oko 250 radnji širom sveta, kao i online. A kupci iz Srbije takođe će imati mogućnost da kupe ove eksluzivne komade u H&M radnjama u Beogradu.

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Noć je bila odvažna i snažna kao Rousteingov dizajn, pa je spajala modu i muziku u čast kolekcije u prostoru uređenom kao futuristički sastav podzemne železnice.

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Atmosferu je najpre zagrejao video snimak kampanje sa Kendall Jenner u glavnoj ulozi, a potom su pistom prošetale najaktulniji modeli današnjice kao što su Gigi i Bella Hadid, Jourdan Dunn, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss i Joan Smalls.

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Nakon modne revije Backstreet Boys band iznenadio je okupljene ekskluzivnim nastupom uživo, šireći vibracije 90-ih.

5p hmn 211015

– Večeras se ostvario moj san. Energija i atmosfera bile su fantastične, a nastup grupe Backstreet Boys samo za Balmain x H&M bio je neverojatan. Čast mi je da sarađujem sa H&M-om, a večerašnje pokretanje kolekcije nikad neću zaboraviti – rekao je kreativni direktor Balmaina, Olivier Rousteing.

6p hmn 211015

Alexa Chung

Alexa Chung

Diane Kruger

Diane Kruger

Lena Perminova

Lena Perminova

Julia Restoin Roitfeld i Danielle Bernstein

Julia Restoin Roitfeld i Danielle Bernstein

Poslednje vesti
Ne propustite