18.08.2015

Beauty povratak u devedesete: Pet ključnih dokaza

Trend veselih sedamdesetih definitvno je obeležio sezonu za nama, a obeležiće i sezonu koja dolazi. Iako bohemian stil i dalje ima armiju poklonika, kada je reč o beauty navikama čini se da polako dolazi era devedesetih. Iako se moda s kraja prošlog veka neretko smatra pravim primerom neukusa, trendovi iz ovog razdoblja polako se uvlače u pore beauty scene. Pastelne nijanse kose već su pravi hit, kao i mat ruževi, sitne pletenice se polako vraćaju u modu, ali i mačkasto našminkane oči i disco boje senki. Mnoge trendseterke velikodušno su prigrlile trend devedesetih, učinivši ga nosivijim i prilagođenijim današnjem vremenu.

1p bd 17815

Sitne pletenice: Trend koji su gotovo svi na modnoj sceni nosili tokom devedesetih polako se vraća u modu, a jedna od dama koja voli ovakvu frizuru je i Beyonce.

2p bd 17815

Pastelne boje kose: Kosa u bojama sladoleda početkom leta postala je aktuelna. A do sada, gotovo da nema svetski poznate dame koja nije, bar na kratko, isprobala ovaj trend. Najdalje je otišla Georgia May Jegger koja je odlučila da izvuče pramenove različitih nijansi.

nas 2 bd 18715

Mat ruževi boje višnje: Mat ruževi već nekoliko sezona su IN, baš kao što su bili i pre dve decenije. Boju višnje tada su posebno volele žene od stila, a i danas je mnoge nose. Nama se najviše dopada kako stoji Scarlett Johansson.

3p bd 17815

Mačkaste oči: Nijedan make-up trend kao Cat eyes nije bio hit tokom devedesetih. Oči uokvirene ajlarnerom i danas rado nose mnoge poznate dame. Jedna od njih je i  Taylor Swift.

nas p ee 15715

Disco boje senki: Dok su prethodnih sezona uglavnom bile aktuelne zemljane boje senki, na velika vrata su se vratile disco nijanse, a novi trend se zove Electric eyes. Među prvima ga je prihvatila Olivia Palermo.

Poslednje vesti
Ne propustite