17.12.2016

Beauty saveti: 10 najboljih pudera za zimske dane

Ono što sve žene žele, pa čak i one koje ne pridaju veliku pažnju na makeup, jeste besprekoran ten. U prilog tome govori i veliki broj proizvoda koji se mogu naći na tržištu.
Da bi koža zaista imala blistav izgled pored pažljive nege jako je bitan i dobar odabir podloge odnosno tečnog pudera. Kvalitetan tečni puder naročito je bitan tokom zime kada zbog hladnih vetrova, ali i grejanja u domovima koža postaje suva i sklona crvenilu. Zato dolazak hladnih dana označava i promenu beauty rutine te lagane makeup proizvode koji se preporučuju tokom leta valja zameniti nešto intenzivnijim.
Tokom zimskih dana potrebno je koristiti pudere sa srednjom ili jakom prekrivnom moći kako biste dobro kamuflirali sve depigmentacije koje su neminovne. Osim toga, povedite računa da proizvod odgovara vašem tipu kože, ali i da bude u odgovarajućoj nijansi jer ne želite da izgledate kao da na licu imate masku. Birajte formule koje koži osiguravaju vlagu tokom čitavog dana jer je hidratacija, ipak, najvažnija.
Istraživali smo ponudu različitih brendova i sačinili smo listu od 10 tečnih pudera koje vam toplo preporučijemo u zimskom periodu.


Poslednje vesti
Ne propustite