31.07.2020

Becca ima novu make-up podlogu koja se razlikuje od svih koje ste probali do sada

Inovacije u beauty svetu gotovo da su postale deo naše svakodnevice, pa nam se konstantno nude novi preparati na bazi do tada nepoznatih sastojaka, hibridne formule i drugi nesvakidašnji proizvodi čiji je cilj da unaprede zdravlje i izgled naše kože. Najnoviji u nizu revolucionarnih preparata, koji je lansiran sredinom ovog meseca, dolazi s potpisom brenda Becca, a reč je o prvom transparentnom puderu koji nema pigmente. Becca Zerro No Pigment Virtual Foundation sadrži listu složenih sastojaka među kojima su hidrogenirano ricinusovo ulje, butilen glikol, glicerin i hijaluronska kiselina. Upravo ovi sastojci zaslužni su za prekrivanje nesavršenosti bez pigmenata na bazi kojih su funkcionisale sve dosadašnje make-up podloge.

Glavna prednost ovog tečnog pudera jeste činjenica da odgovara svakom tonu kože, pa ne moramo da gubimo vreme na odabir savršene nijanse, naročito ako imamo u vidu da se ova potraga u velikom broju slučajeva bezuspešno okončava. Osim toga, kada pocrnimo tokom leta ili zimi posle odlaska na planinu, više nećemo morati da kupujemo novu podlogu, a u okviru promocije, brend je demonstrirao proizvod na modelima različitih boja kože kako bi prikazao njegovu prilagodljivost.

Becca Zero puder pomaže vam da prigrlite svoj prirodni ten, a istovremeno pruža efekat staklene kože. On zamagljuje nesavršenosti i daje koži blistavost, pa je idealan za kreiranje no make-up looka. Dok su mnogi beauty entuzijasti oduševljeni ovim revolucionarnim proizvodom, postoje i kritičari koji tvrde da se lice nakon nanošenja ovog pudera ne razlikuje mnogo nego posle upotrebe prajmera.
Međutim, bez obzira na kritike prodaja Zerro No Pigment Virtual pudera ide odlično, a ovaj proizvod kreiran je eksluzivno za online shop Cult Beauty, gde je jedino dostupan.

Becca Zerro No Pigment Virtual Foundation

Foto: Becca, Cult Beauty

Poslednje vesti
Ne propustite