07.02.2017

Biker jakne brenda Ines Atelier osvajaju evropsko tržiše

Jedno od omiljenih imena na domaćoj modnoj sceni, dizajnerka Ines Janković nedavno je predstavila capsule kolekciju kožnih jakni koju čine tri modela u nekoliko različitih boja. Ideja je potekla iz činjenice da su se upravo biker jakne, u poslednjih nekoliko godina, izdvojile kao najtraženiji komadi njenog brenda Ines Atelier, a čitavu priču prati i pažljivo osmišljena kampanja.

1ij 7216

Ono što ove jakne čini posebnim jeste činjenica da su u celini handmade, odnosno ručno urađene uz najprecizniju moguću izradu. Dizajnerski tim posvetio je veliku pažnju čak i najmanjim detaljima, a koža od koje su napravljene vrhunskog je kvaliteta.

2ij 7216

– Sve je počelo sa idejom kako otelotvoriti rock’n’roll vibe i dati mu luksuzan izgled. Ljubav se rodila sa D1 modelom, koji već ima status ikone među ‘it’ komadima, a koja se na zahtev klijenta može raditi u dužoj ili kraćoj varijanti. D1 je najbolji izbor kada želite da kombinujete čistu eleganciju za živahnim rok šikom – kaže Ines Janković.

3ij 7216

Kako je modni svet prigrlio i prema svojim potrebama transponovao estetiku sportske odeće, u Ines Atelieru se ovaj trend interpretirao kreiranjem D2 jakne koja je prepoznatljiva po malo opuštenijoj i sportskoj formi i detaljima.

4ij 7216

Luksuzna i ekstravagantna verzija biker jakne nosi naziv D3. Prava lepotica među jaknama je ručno rađena od najfinije kože u kombinaciji sa svilenom postavom, mnoštvom zipova i u prepoznatljivom kroju koji laska ženskoj figuri. S obzirom na to da su personalizovani komadi u današnje vreme, takođe, na ceni, ovaj model se na zahtev klijenta može uraditi i sa izvezenim inicijalima.
Modeli iz ove kolekcije će biti prisutni u showroomovima u Parizu, Milanu, Dizeldorfu.

5ij 7216

6ij 7216

7ij 7216

Foto: Marko Vulević
Art direkcija i stajling: Lara Milanović
Šminka: Mina Abramović
Frizura: Đuka Ivanović
Model: Nevena Grmuša – FOX models

Poslednje vesti
Ne propustite