06.11.2019

Bili smo na prvom beogradskom IQ partyju

Više od 500 posetilaca prisustvovalo je prvom beogradskom IQ partyju, koji je održan proteklog vikenda u Urban Hangaru. U posebno kreiranoj scenografiji za ovu priliku, posetioci su uživali u četvoročasovnom programu, koji je osim brojnih aktivacija i prezentacija činio i bogat muzički deo, u okviru kod su nastupili britanski DJ Alexander Nut, hrvatski elektropop sastav Nipplepeople i domaći DJ dvojac B2S (Aleksandra Duende i Andrija Akioki).

2iq 61119

Aleksandra Duende

Osim velikog broja predstavnika medija, među mnogobrojnim gostima sreli smo i veliki broj ljudi iz kulturnog i javnog života Beograda.

3iq 61119

Jelena Pulević

Tom prilikom lansiran je uređaj IQOS 3 DUO – najnoviji proizvod iz porodice bezdimnih uređaja, koji je neposredno nakon globalnog lansiranja postao dostupan i na našem tržištu, a kojeg, osim lepog dizajna, odlikuje i mogućnost dve uzastopne upotrebe bez ponovnog punjenja.

7iq 61119

Na partyju je lansiran uređaj IQOS 3 DUO

Prvi IQ party pamtićemo po odličnoj atmosferi, koja je trajala od samog početka pa sve do kraja žurke, a organizatori najavljuju još ovakvih zabava u narednim mesecima.

1iq 61119

Brana Kostić i Stefan Tošović

4iq 61119

Brajan Rašić i Nebojša Babić

5iq 61119

Ognjen Janković

Adriana Čortan foto Dalibor Danilović

Adriana Čortan

Foto: Bojana Janjić i Dalibor Danilović

Poslednje vesti
Ne propustite