20.09.2016

Bob Proctor stiže u Beograd: Naučite kako da unapredite svoj život

Jedan od najboljih motivacionih govornika na svetu Bob Proctor, koga ste imali priliku da upoznate u filmu “Tajna”, 5. oktobra dolazi u Beograd. On će u Sava centru održati mega seminar “Od razmišljanja do rezultata”. Više od 3500 prisutnih iz svih krajeva Balkana i Evrope, po prvi put će na našim prostorima imati priliku da uči uživo od Boba Proctora, majstora ličnog i profesionalnog razvoja sa preko 50 godina iskustva u radu sa individualcima i biznisima širom sveta.
Prisutni će na ovom seminaru imati mogućnost da nauče kako da adekvatnim korišćenjem uma probiju barijere na koje nailaze na svom putu da bi: eliminisali dugovanja, katapultirali prodaju, pretvorili svoje godišnje prihode u mesečne prihode, napredovali u karijeri, unapredili bračne i porodične odnose, stvorili smislenije intimne i poslovne veze, unapredili zdravlje ili postigli bilo koji drugi cilj koji poželite.
Karte za ovaj mega seminar se prodaju preko jednog od najboljih card servisa u Evropi – Eventim, čijim je poslovnicama u regionu obuhvaćeno deset zemalja i to: Slovenija, Slovačka, Bugarska, Makedonija, Rumunija, Austrija, Crna Gora, Bosna, Mađarska, Hrvatska i Srbija.

Foto: Printscreen

Poslednje vesti
Ne propustite