nas k 11917
10.09.2017

Boje za kosu koje ćemo nositi sve do proleća

Nova sezona je ispred nas, a sa njom nam dolaze mnogobrojni trendovi koji nalažu da osvežimo dosadašnju frizuru i upustimo se u malo eksperimentisanje sa novim bojama i nijansama. To ne znači da morate u potpunosti da transformišete svoj izgled već je dovoljno da napravite malo osveženje. Poznati svetski frizeri nas savetuju da ove jeseni i zime ne robujemo starim pravilima poput onog da je hladno vreme rezervisano za toplije tonove, a leto za hladne nijanse koje bolje pristaju preplanulom tenu.

1k 11917

@louiseamelie

U prilog tome najbolje govori činjenica da je opet u modi platinasto plava boja na koju se sve više devojaka odlučuje. Ukoliko, ipak, želite da unesete tolinu u svoj izgled možete izabrati i boju meda koja je podjednako aktuelna.

2k 11917

@isabellath

Brinete ne izlaze iz mode, a najaktuelnija je boja čokolade koja može da vam donese suptilu, ali jako efektnu promenu. Među novim trendovima uvukla se i nijansa bakra koju nismo često viđali poslednjih godina. Crvenkasti tonovi, osim što licu donose toplinu, savršeno pristaju jesenjim modnim i make-up trendovima.

3k 11917

@natalieoffduty

Bilo da je vaša kosa plava ili smeđa, ako ste u potrazi za savršenom bojom koja će uneti svežinu u vaš izgled, sigurni smo da ćete među novim trendovima pronaći nešto za sebe.

4k

@prettylittlefawn

Naslovna fotografija: @prettylittlefawn/@damselindior

Poslednje vesti
Ne propustite