22.11.2015

Bojenje kose nikada nije bilo lakše: Prirodne farbe sa ekstratom prosa

Nežno i pouzdano bojenje kose od sada je moguće uz Sanotint Classic farbe koje su od nedavno dostupne i na našem tržištu. Nastali na prirodnoj bazi, ovi proizvodi sadrže ekstrakte prosa, masline, breze i semena grožđa kao i biotin i kalcijum pantotenat koji obezbeđuju sjajnu i postojanu boju, održavajući kosu zdravom. Uz to je zagarantovano pokrivanje sedi već prilikom prve aplikacije. Vrlo se lako nanose, a dostupne su u širokoj paleti od 30 boja. Ove farbe ne sadrže amonijak, parabene, metale, parafin, rezorcinol, nikol, formaldehid i silikon.

1p s 221115

Uz Sanotint Classic, dostupan je i Sanotint Light u 12 nijansi. Formula Sanotint Light-a takođe je na bazi prosa, a pogodna je i za najosetljiviju kožu glave koja je sklona alergijama. Osim ekstrata ulja prosa, ova farba sadrži i kalcijum pantotenat i biotin. U svom sastavu nema amonijak, parabene, resorcinol, dodatne metale, parafin, silikon, PPD (P-Phenylenediamine), formaldehyde. Formula je testirana i na nikl.
Ako želite da potpuno bezbedno bojite svoju kosu i uživate u raskošnim frizurama, ovi proizvodi će vam se sigurno dopasti.

Poslednje vesti
Ne propustite