06.10.2015

Borša: Dizajnerske torbe dostojne svake street style zvezde

Žene i torbe su oduvek bili nerazdvojni ljubavnici poput Scarlett O’Hare i Rhetta Butlera u klasiku “Prohujalo s vihorom”. Međutim, prava magija nastaje kada dvojica muških dizajnera odluči da kreira ženske tašne.

1p b 51015

Vjeko Mandić i Tomislav Grgić su kreativaci iz Hrvatske koji stoje iza koncepta Mala radnja dizajna u okviru kog je nastao pod-brend Borša. U torbe originalnog dizajna sa potpisom Borše “zaljubili smo se na prvi pogled”, a jedinstveni modeli nadogradiće svaki vaš look i učiniće da se osećate poput Miroslave Dume, Anne Dello Russo ili Chiare Feragni.

2p b 51015

Prioritet kreatora ovog brenda jeste da njihovi proizvodi budu drugačiji, a u izradi koriste brodski skaj koji je jako kvalitetna eko koža, ali i pravu kožu, čipku, jeans… Neke od modela krasi i ručno oslikana tkanina što ih čini unikatima.

3p b 51015

Osim ženskih, u ponudi imaju i muške modele, a imali su priliku da dizajneraju i unisex komade što im je bio jako veliki izazov.
Poslovi među ovom dvojicom ortaka, podeljeni su tako da Vjeko osmišljava modele dok je Tomislav zadužen da njegove ideje sprovede u delo, odnosno da sašije torbe.

5p b 51015

Borša torbe za kratko vreme osvojile su trendseterke u Hrvatskoj, regionu, a imaju svoje poklonike i u čitavoj Evropi. Ciljna grupa ovog brenda jesu žene između 25 i 40 godine koji imaju izgrađen stav prema odeći i asesoarima odnosno one koje znaju da nose stvari i ne dopuštaju da stvari nose njih.

4p b 51015

Zato, ako ste se zasitili stereotipa i high street i high end brendova, Borša tašne su idelan izbor za vas.

7p b 51015

8p b 51015

6p b 51015

Foto. Facebook/BORŠA by Mala Radnja Dizajna

 

Poslednje vesti
Ne propustite