13.09.2019

Brend Milena Bojić Atelier ima savršene komade za savremene žene

Ako redovno skrolujete Instagramom i pratite domaće influensere i javne ličnosti verovatno ste već primetili da mnogi od njih nose modele s potpisom Milena Bojić Atelier. Srpski brend nastao je pre nešto više od godinu dana, tačnije u junu 2018. kao potreba autorke da svoju ljubav prema modi, koju gaji od najmlađih dana, pretoči u posao.

1mb 14919

Milena Bojić po profesiji je zapravo pravnik i mama dvoje dece koja je svoju strast prema lepoj odeći udružila s potrebom da ima fleksibilno radno vreme. Uz podršku porodice i prijatelja sopstveni brend gradila je tako što je prvu kolekciju kreirala u toku dečijih popodnevnih dremki, brainstorming s timom obavezno je pratio dečiji smeh u pozadini, a mnogi komadi nastali su tokom sati i sati noćnog rada. Zato je danas najponosnija na činjenicu da je osnovala zdrav porodični biznis.

2mb 14919

Prva kolekcija brenda odisala je military detaljima, jer je cilj bio empowerment žena u njihovim svakodnevnim modnim zahtevima. Svaki komad odeće našao je svog kupca, a posebo se izdvojio crop top koji obožavaju i glumica Dragana Mićalović, kao i influenserke koje stoje iza Instagram stranica Ena Luna i Diva is Back. Reč je o statement komadu koji poseduje dozu odlučnosti i rigidnosti, a izborom odgovarajuće boje i načinom kombinovanja s drugom odećom može lako da se transformiše u elegantan komad odeće.

3mb 14919

Milena Bojić Atelier brend uskoro će predstaviti novu kolekciju koju će determinisati ravne linije u kombinaciji s elegantnim materijalom, a sve će biti ispraćeno širokim spektrom boja.

4mb 14919

5mb 14919

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite