06.11.2015

Brend Scotch & Soda predstavio film The Story of Things

Svim putnicima, lovcima na blago i avanturistima, amsterdamski modni brend “Scotch & Soda” predstavio je drugi deo filmskog serijala “The Stori of Things”. Kroz oči Lole i Oskara, film ilustruje želju brenda za istraživanjem sveta, lepotu drugačijeg pogleda na svet, i verovanje da je putovanje više od viđenja znamenitosti i gomilanja suvenira na policama. “The story of Things” nam približava “Scotch & Soda” duh povezivanja kulture i zanatske izrade.

1p ss 51115

Poslednji nastavak prati Oskarove avanture na istoku, u formi pismene korespodencije sa sestrom Lolom. Ušuškana u svom stanu u Amsterdamu, Lola širom otvorenih očiju raste uz priče svog brata koji je pravi avanturista i istraživač. Gledamo Lolu kako čita pismo i razgleda sitnice koje je njen brat doneo iz raznih krajeva sveta.

2p ss 51115

Svega nekoliko nedelja ove jeseni, Lolin stan će biti na raspolaganju svima koji žele da osete Scoth&Soda iskustvo iz prve ruke. Smešten u srcu Amsterdama, Lolin stan će moći da iskoriste svi oni koji žele da upoznaju ovaj kulturom bogat grad. Kao poseban dodatak, po prvi put izjamljivanjem stana dobijate i ormane u kojima se nalazi najnovija “Scotch & Soda” muška i ženska kolekcija. Vrlo je važno da pre svog dolaska, Loli javite vaše konfekcijske brojeve kako bi vas čekala odgovarajuća garderoba. Lolin stan možete rentirati svakog vikenda počev od 21.novembra zaključno sa 13. decembrom za 100 € za noć. Sistem rezervacija otvara se 10. novembra.

Poslednje vesti
Ne propustite