26.11.2015

Četiri make-up ideje za predstojeće svečanosti

Tokom sezone slavlja većina žena najviše pažnje posveti izboru garderobe, ali ne smemo da zanemarimo ni make-up koji uopšte nije nebitan. Do sada ste sigurno naučili da bi za svečane prilike trebalo da budete glamurozni, ali ne too much, jer to nije dodela Oskara. Poželjno je i da koristite kvalitetnu šminku koja može da izdrži celovečernju zabavu uz ples, ukusnu hranu i dosta pića.
Ukoliko ste u nedoumici koji look da odaberete, priskače vam u pomoć šminkerka Robin Black, autorka bloga “Beauty Is Boring” koja nudi 4 fantastična rešenja.

1. Monohromatski look

2gm 251115

Senke, rumenilo i ruž iste boje u različitim nijansama mogu delovati dosadno, ali je to zapravo veoma ubzbudljiv i nesvakidašnji look. Za svečane prilike najbolje je da birate svetlucave braon tonove.

2. Zlatna senka + glossy usne

3gm 251115

Make-up proizvodi u boji zlata postaju sve popularniji, pa za ultimativni chic izgled izaberite zlatno-žutu senku. Pošto će vaše oči biti jako naglašene, na usne stavite samo providan sjaj.

3. Svetlucave oči + crveni ruž

1gm 251115

Crveni karmin je uvek odlično rešenje za svečane prilike, a njegov najbolji saveznik su svetlucave senke. U zavisnosti od vašeg tena, naglasite oči smeđom, bronzanom, ružičasto-zlatnom ili senkom u boji šljive.

4. Naglašene oči + neutralne usne

4gm 251115

Zaboravite na dobro poznati smokey eyes i naglasite vaše oči ajlajnerom u boji kao što je smaragno zelena. Slobodno izvucite što deblju liniju i uskladite je sa sofisticiranim nude ružem.

Foto: beautyisboring.com

Poslednje vesti
Ne propustite