03.09.2015

Četiri make-up trenda koji će zavladati ove jeseni

Polazak đaka u školu obično označava kraj leta i neslužbeni početak jeseni. Proizvode za zaštitu od sunca i bronzere polako zamenjuje kozmetika karakteristična za hladnije dane, a mi smo se pitali kakvi će make-up trendovi vladati u sezoni koja dolazi. Odgovor daje, kreativna direktorka beauty linije brenda Burberry i čuvena šminkerka Wendy Rowe.

Kombinacija crnog ajlajnera i nude usana

4p b 31815

Ako imate običaj da svoje oči istaknete crnim kreonom, ove godine ga zamenite ajlajnerom. Za dnevne izlaske neka linija bude tanka, tik uz trepavice, dok se za posebne večernje izlaske možete poigrati i naneti deblji sloj. Birajte senke svetlih i zemljanih boja, a na usne obavezno nanesite nude ruž. Zlatno pravilo, kada birate boju nude karmina, glasi da uvek uzimate jednu nijansu svetlije od vaše prirodne boje usana.

No make-up make-up

nas p m 2915

Ovo nije novi trend, ali je dobio svoju novu verziju. Umesto blistavog tena koji je bio karakterističan za ovaj način šminkanja, make-up artisti sada predlažu da vaša koža bude mat. Ukoliko nemate masno lice, ne morate koristiri pudere već vam je dovoljan korektor, dok oni sa kožom koja stvara sebum treba da posegnu za puderom u kamenu.

Naglašene obrve

cara 1

Sa vladavinom Care Delevingne na svetskoj modnoj sceni zavladale su i upečatljive obrve koje su i dalje trendy. Zato je olovka za obrve, neophodna i ove jeseni. Potrudite se da njome popunite sve praznine koje imate i slobodno naglasite svoje obrve.

Rocker-Chic Smoky Eye

1p bse 3515

Ovo je smokey eyes verzija u kojoj se umesto crne koriste smeđe senke. Zato se postižu manje dramatični make-up lookovi, ali za večernje izlaske Rowe predlaže da dodate i malo zlatne senke za efektniji izgled.

Poslednje vesti
Ne propustite