11.10.2015

Četiri odlična make-up proizvoda za blistav ten

Svaka žena želi da ima blistav ten, a najbolji saveznici u ovoj misiji su kvalitetni make-up proizvodi. Nekada je upotreba bronzera i hajlajtera bila rezervisana samo za šminkere, ali je trend konturiranja zahvaljujući YouTube tutorijalima postao dostupan svim ženama. Ova odlična tehnika ulepšavanja, odnosnosno naglašanja i skrivanja pojedinih delova lica, pokrenula je čitavu lavinu novineta u kozmetičkoj industriji. Zato vam danas predstavljamo nekoliko odličnih proizvoda koji su toliko učinkoviti da se sa pravom može reći da čine čuda na koži. Ali, pre nego što posegnemo za bronzerima i hajlajterima, najvažnije je da izaberemo pravi puder i korektor.
Pogledajte četiri odlična proizvoda koja su vam jedino potrebni da vaš ten zablista u punom sjaju.

#1 Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

1p t 111015

Ovo je omiljeni puder Kim Kardashian i jedan od najdražih proizvoda svih šminkera. Podloga glatke strukture lagano prijanja uz kožu, odlično prekriva sve nepravilnosti i pruža lagani mat efekat.

#2 Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch

2p t 111015

Korektor koji u jednom potezu briše sve tragove umora ispod vaših očiju, a koži donosi preko potreban sjaj. Odlična četkica znatno olakšava aplikaciju, pa čak i početnici mogu da nanesetu ovaj proizvod poput profesionalca. Obožavaju ga modeli, šminkeri, slavne osobe i često ga zovu svojim čarobnim štapićem.

#3 Urban Decay Naked Flushed

3p t 111015

Veoma praktičan set koji sadrži bronzer, hajlajter i rumenilo. Sva tri proizvoda imaju laganu strukturu i daju besprekorne rezultate. Nijanse su univerzalne tako da svima odlično stoje bez obzira na boju tena.

#4 Benefit Cosmetics Watt’s Up! Cream-to-Powder Highlighter

4p t 111015

Hajlajter koji će voleti i osobe koje ne vole mnogo ovaj make-up preparat. Kremasta struktura se prilikom nanošenja pretvara u prah i odlična je za isticanje jagodica, područja ispod i iznad obrva ili sredine nosa. Njegova delikatna boja šampanjca odlična je kada želite da postignete “wow” efekat.

Naslovna fotografija: Instagram/bellahadid

Poslednje vesti
Ne propustite