13.09.2016

Četiri proizvoda za revitalizaciju kože nakon leta

Promena godišnjeg doba uvek zahteva i promenu u nezi kože. Nakon povratka sa letovanja, pod uticajem sunca, mora, hlora i drugih spoljnih efekata često se suočavamo s izrazito dehidriranom kožom bez zdravog sjaja ili sivim tenom. Stoga je upravo sada idealno vreme da svojoj koži pružimo malo ljubavi kroz pravi post-letnji ritual nege u nekoliko jednostavnih koraka. Brend Nuxe nudi četiri proizvoda za revitalizaciju našeg lica.

Hidratacija već tokom čišćenja

1n-13916

 

Zašto ne biste krenuli s hidratacijom već tokom čišćenja kože? Kvalitetan hidratantni tonik ili micelarna vodica s hijaluronskom kiselinom, ne samo da će ukloniti nečistoće s lica, već i obilno navlažiti kožu pre nanošenja nege. Isprobajte NUXE Micelarnu vodicu za čišćenje lica i skidanje šminke koja obiluje upravo biljnom hijaluronskom kiselinom.

Cena: 1.594 RSD

Hranljiv užitak i vrelo hidratacije

3n-13916

Snažna kombinacija antioksidanasa (dragoceni večni cvet, plavi zvezdan i ekstrakt kakaa) u NUXE Crème Prodigieuse® Enrichie idealna je nega umorne kože. Za hidrataciju je zadužen biljni glicerin, dobijen iz šećerne repe, kokosovog ulja, ulja suncokreta i uljane repice. Dok ulje slatkog badema deluje negujuće i omekšavajuće te sprečava isušivanje kože.
Ova bogata i izdašna krema čarobno se topi u dodiru s kožom pružajući joj intenzivnu hidrataciju i dugotrajan osećaj prijatnosti.

Cena: 2.648 RSD

Iskoristite san za obnavljanje kože

2n-13916

Ništa ne obnavlja našu kožu tako dobro kao kvalitetan san uz obilan sloj kvalitetne hidratantne noćne kreme.
Investirajte u visokokvalitetnu noćnu obnavljajuću kremu, poput NUXE Crème Prodigieuse® Nuit s proteinima boba i dragocenim antioksidansima, i dočekajte jutro obnovljenog i osveženog tena.

Cena: 2.973 RSD

Ne zaboravite na usne

4-n-13916

Vašim usnama je potrebna nega, zaštita i obnavljanje baš kao i ostataku lica, no, leti često zaboravljamo na zaštitu usana odgovarajućim stikovima s UV zaštitom, pa nam usne krajem leta deluju izrazito suvo i oštećeno. Hranite ih obilnim slojem balzama sa shea maslacom, poput NUXE Rêve de Miel® Balzama za usne, koji će podstaći regeneraciju kože i vratiti im prirodnu zaštitu i mekoću.

Cena: 1.150 RSD

Poslednje vesti
Ne propustite