06.03.2016

Chic & Cozy: Savršeno osmišljen stan na Menhetnu

Poznata američka modna blogerka Arielle Charnas, autorka digitalne stranice SomethingNavy proslavila se prvenstveno jedinstvenim odevnim kobinacijama koje malo koga mogu da ostave ravnodušnim, ali se pre nekoliko meseci oprobala i u uređenju enterijera. Od kako je saznala da sa suprugom Brandonom očekuje prvo dete, šarmantna brineta krenula je u preuređenje njihovog doma na Menhetnu u čemu je imala značajnu pomoć kompanije Joss & Main od koje je poručila sav nameštaj za stan.

1s 6316

U želji da od površine od sedamdesetak kvadrata napravi topli kutak, u kome će moći da se relaksira i razvija svoju kreativnost, Arielle se upustila u višenedeljno renoviranje i izbor nameštaja, što nije bio ni malo lak zadatak.

4s 6316

Za dnevnu sobu blogerka je izabrala kombinaciju bele i nekoliko pastelnih boja, a jednostavnost koju taj kolorit odaje razbila je detaljima od drveta i čupavim jastučićima. Dodatnu živost u ovu prostoriju unose upadljivi ramovi sa fotografijama na kojima se kriju najlepše uspomene.
Kuhinja zauzima važno mesto u stanu buduće mame, a uz minimalističke elementne odlično se uklopio dugačak šank dok je masivan drveni trpezarijski sto sa udobnim kožnim stolicama uneo toplinu u čitavu priču.

5s 6316

Spavaća soba je puna detalja, a posebno mesto u stanu zauzima cipelarnik u kome se mogu naći impresivni komadi obuće. Ukoliko ste željni inspiracije za uređenje sopstvenog životnog prostora, sigurni smo da ćete je ovde pronaći.

3s 6316

6s 6315

2s 6316

7s 6316

Foto: Laura Moss

Poslednje vesti
Ne propustite