19.12.2016

Chic i udobno: Predlozi za zimske poslovne outfite

 

Odevne kombinacije za posao često zadaju glavobolju ženama naročito u zimskim danima kada je glavni imperativ da se obuče što više slojeva garderobe ne bi li se dobro ugrejali. Rezultat toga je zapadanje u modnu rutinu koja znači nošenje uglavnom iste odeće jednoličnih i tmurnih boja.
Tamni džins, crne pantalone i džemperi ostali od prethodne sezone uz oversize šalove najčešći su izbor, a kombinacije su uglavnom haotične i stilski neujednačene. Međutim, ne mora uvek da bude tako. Zima nam ostavlja prostora da se na kreativnji način poigravamo sa slojevima, a mi vam donosimo odlične outfit formule koje će vam sigurno služiti.

Toplo pletivo

1zo-191216

Udobno i toplo pletivo odlično funkcioniše ne samo tokom vikenda već i u kancelariji. Suknja pencil kroja savršena je za svaki smart casual look, a omiljeni džemper odlično će je nadopuniti.

Akcenat na kaputu

7zo-191216

Šareni trendi kaput sa zanimljivim printom odličan je ukoliko želite da pobegnete od dodadnih crnih, braon ili sivih kaputa. Ove godine naročito je popularna karo varijanta, a prednost ovakvih kaputa jeste i u tome što uz njih ne morate mnogo da se trudite oko ostatka outfita.

Dugačak kaput

5zo-191216

Ako ne želite da se poigravate sa bojama, poigrajte se sa krojevima. Umesto dosadnih kaputa koji uglavnom sežu do kolena izaberite one koji će vam dosezati do stopala. osim što ćete izgledati moderno, ovakvi kaputi imaju i praktičnu stranu jer mnogo bolje greju.

Bela umesto crne

6zo-191216

Zima ne znači da moramo da biramo izrazito tamnu odeću. Slobodno eksperimentišite sa izrazito svetslim nijansama kao što su svetlosiva ili bela. Ovu monohromatsku kombinaciju najbolje je dopuniti torbom u nešto intenzivnijem tonu.

Crveni detalj

4zo-191216

Ukoliko ne možete da izbegnete crnu boju, birajte all black outfit koji lako može postati jako cool ukoliko ponesete jarkocrvenu torbu.

Color block

3zo-191216

Intenzivne color block kombinacije nisu rezervisane samo za proleće i leto več jako dobro funkcionišu i zimu. Ljubičasti šal uz braon kaput daće svakom stajlingu dozu svežine.

Kapa glavu čuva

6zo-191216

Kada tenperature padnu ispod nule, kapa nam je neophodna. Umesto klasičnog modela izaberite beretku i odmah ćete izgledati kao chic FRancuskinja. Osim toga, ovaj model će vas sigurno podmladiti.

Raskošni slojevi

8zo-191216

Slojevitost je osnova zimskog odevanja zato je važno dobro ovladati sklapanjem ovakvih odevnih kombinacija. Pustite maštu na volju i slobodno se poigrajte krojevima i bojama, ali vodite računa da u tome ne preterate.

Mixing Prints

2zo-191216

Kombinovanje printova odavno nije modna tabu tema, a naročito je efikasno rešenje kada želite da uz malo truda dobijete odličnu zimsku kombinaciju.

Foto: @styledumonde

Poslednje vesti
Ne propustite