09.11.2015

Chloé, The Loewe i Gucci: Tri torbe koje će obeležiti sezonu

Nezavisno od toga koji stil njegujete, dobra torba okosnica je svakog look-a. Velike svetske dizajnerske kuće svake godine potrude se da nas iznenade novim modelima od kojih neki postanu must have među trendseterkama, a njihov dizajn kasnije je inspiracija za modele high street brendova.
Ove sezone izdvojila su se tri dizajna koja nam dolaze iz kuća Chloé, The Loewe i Gucci. Zahvaljući svojim originalnim oblicima i kvalitetnom izradom ove torbe postale su omiljene među blogerkama, modnim urednicama, ali i velikim filmskim zvezdama. Svaka ima svoj karakterističan dizajn, veoma su aktuelne, ali i jako skupe.

Chloé, model The Hudson

Instagram/Chloé

Instagram/Chloé

Mala kožna torba odličan je izbor za svakodnevne prilike, ali se odlično se uklapa i uz romantične kombinacije. Njen jednostavan, a upečatljiv dizajn osvaja već na prvu, a nose je Lena Perminova, Ana Dello Russo…

The Loewe, model Puzzle Bag

Instagram/chiaraferragni

Instagram/chiaraferragni

Već dugo se nija pojavila ovako originalna torba koju su prigrlile svetske trendseterke, a zbog tako obožavanog dizajna, brend je odlučio da izradi i mini verziju idealnu za večernje koktele. Oblik je praktičan i idealan je kao dodatak minimastičkim outfitima i svedenim kombinacijama.

Gucci, model Dionysus

Instagram/gucci

Instagram/gucci

Alessandro Michele uspeo je da vrati Gucci estetiku u centar modne pažnje, a jedno od njegovih najjačih “oružja” jeste Gucci Dionysus torba. Ovaj zanimljiv model koji dolazi u mnogim varijantama – od floralnog printa do kožnih modela – postao je omiljeni među vodećim ikonama stila, a jedna od njih je i Dakota Johnson.

Poslednje vesti
Ne propustite