23.09.2015

Cindy Crawford objavljuje memoare povodom 50. rođendana

Top model Cindy Crawford proslaviće u februaru sledeće godine svoj pedeseti rođendan, a tim povodom je odlučila da objavi zbirku memoara u kojima će se osvrnuti na teškoće stvarnog života u svetu mode i glamura. Naime, nakon uspešne karijere supermodela, ona je odlučila da se povuče iz javnosti i posveti porodici, a sada je došlo vreme za veliki comeback.
Zato će se povodom jubilarnog rođendana ponovo naći u centru medijske pažnje, a u svojoj autobiografskoj knjizi, planira da se prvenstveno pozabavi problemima modela i velikim pritiscima kroz koje je prošla. Kako nikada nije bila tipična mršavica, Cindy je imala velike izazove koji su se ticali njenih kilograma.
– Nažalost nisam bila jedna od onih koja je mogla da jede šta je htela. U jednom trenutku sam rekla samoj sebi: “Ne želim da jedem hleb i šećer!” I odlučila sam da budem dosledna tome. Moram da priznam da je ponekad išlo lako, a ponekad sam se jako mučila sa samokontrolom – rekla je Cindy o svom iskustvu supermodela.
U jednom od poglavlja knjige osvrnula se i na uticaj koji je na nju imao slavni fotograf Richard Avedon. On ju je nagovorio da odustane od preterane mršavosti. Tako je Crawfordova došla do savršene linije po kojoj je bila prepoznatljiva i zahvaljujući kojoj je dobijala angažmane za najveće kampanje.

Poslednje vesti
Ne propustite