05.10.2015

Cloth&Clay: Koncept radnja koji okuplja domaće dizajnere

Smeštena u kreativnoj oazi Belgrade Design District-a, Cloth&Clay je jedinstvena beogradska radnja koja okuplja autore nekoliko domaćih brendova. Enterijer u kome dominira bela boja i raznovrsna ponuda oduševiće sve one koji vole da imaju originalni stil i komade koji nisu iz masovne proizvodnje. U ponudi su nakit, asesoari i gareroba sa potpisom šest različitih dizajnerskih marki, a mi vam predstavljamo svaku od njih.

Bi Žu

Facebook/Bi Zu

Facebook/Bi Zu

Nekonvencionalan nakit koji je delo dizajnerke Nade Matković. Kao idealan materijal ona je izabrala glinu jer joj pruža veliku mogućnost komabinacija oblika i boja. Svaki komad se oslikava i iscrtava, dok su neki od njih i glazirani i ukrašeni zlatnim listićima. Osim po materijalu, Bi Žu komadi su i jedinstvenog oblika. Oni su asimetrični, a ponekad i retro romantični dok na sebi uvek imaju lepe geometrijske i apstraktne detalje.

Curly Lab

curlylab.blogspot.rs/

curlylab.blogspot.rs/

Ako želite originalne i nesvakidašnje ogrlice i narukvice, ovo je idealan brend za vas. Dominantan materijal je konac, od običnog pamučnog do deblje vune, ali ima komada i od drugih materijala. Odličan izbor i kombinacija boja, ali i oblika nešto je što izdvaja ovaj nakit.

Minja Tarle

Facebook/Minja Tarle

Facebook/Minja Tarle

Uz rančeve sa potpisom Minje Tarle, svako od nas će poželeti da se vrati u školske klube. Minimalistički dizajn nije oduzeo na upečatljivosti komada. Osim rančeva, ova umetnica kreira i torbe i cegere odličnog kvaliteta. Svi njeni proizvodi rade se u malim serijama, što kupcima daje osećaj da su posebni.

Greška

Facebook/Greška

Facebook/Greška

Brend Greška bavi se izradom odeće i kupaćih kostima. Kreacije su namenjene ženama koje poseduju veseo duh, samopouzdanje, ali i želju da budu originalne i drugačije. Svi modeli su izrađeni od prirodnih i kvalietnih materijala, a inspirisani su prirodom. Greška ima za cilj da svojim kupcima istovremno priušti udobnost i upečatljivost.

Sun Skirt

Facebook/Sun Skirt

Facebook/Sun Skirt

Ukoliko želite suknje i haljine jarkih i veselih boja koje odmah podižu raspoloženje, sigurno ćete voleti ovaj brend. Svi modeli izuzetno su ženstveni i namenjeni pripadnicama lepšeg pola koje se ne plaše da pokažu i svoju nežniju stranu. Idealni su za sve poslovne sastanke, večernje koktele, ali i svakodnevne izlaske sa prijateljicama.

Mokosha Line

Facebook/Mokosha Line

Facebook/Mokosha Line

Originalni komadi ovog brenda savršeni su za sve vrste street style kombinacija i namenjeni su modernim i chic devojkama. Ponuda je raznovrstana i možete naći različite vrste bluza, haljina, suknji, pantalona… Odlični printevi takođe su nešto po čemu se Mokosha Line prepoznaje.

Poslednje vesti
Ne propustite