30.10.2019

Danas je predstavljena capsule kolekcija Leandra Medine x Mango

Danas je u Mangovoj radnji u Sohou, u Njujorku, predstavljena capsule kolekcija koju je kreirala omiljena američka ikona stila Leandra Medine. Kolekcija nosi unikatan modni potpis influenserke i osnivačice lifestyle portala Man Repeller, koja je poznata po eklektičnom stilu odevanja, pa se u ponudi mogu naći cozy basic komadi, ali i elegantne kreacije za svečane prilike.

1lmm 301019

– Zamislite zimske praznike i doček Nove godine u evropskom ski resortu u kombinaciji s kampusom američkog koledža iz šezdesetih i tome dodajte nekoliko izvezenih cvetnih printeva – ovako je Leandra opisala svoju kolekciju, otkrivajući gde je našla inspiraciju.

Mango_F4_028

Kolekcija obiluje jedinstvenim detaljima koji čine njenu okosnicu – dugmad koja podseća na nakit, perje, izvezeni detalji u jarkim bojama, šljokice i eklektični printevi dodatno doprinose razigranosti. Kontrast takvim komadima čine modeli izrađeni od pliša ili tanko pletivo. U capsule kolekciji korišćeni su i reciklirani materijali kao što su pamuk, vuna i poliester.

2mml 301019

Limitirana edicija komada iz kolekcije Leandra Medine x Mango dostupna je online širom sveta, pa tako i u Srbiji, gde je dostava besplatna za svaku kupovinu u iznosu većem od 9.000 dinara. Komadi će od sutra biti dostupni i u odabranim radnjama u Španiji, Francuskoj, Italiji, Portugaliji, Velikoj Britaniji, Americi… Sve modele možete pogledati na linku.

Mango_F1_126

Mango_F5_045

Mango_F6_061

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite