03.10.2015

DBoxx: Inovativni koncept koji okuplja najbolje dizajnere

Sa ciljem da okupi najbolje regionalne dizajnere i da potrošačima priušti jedinstvenu priliku da znaju ko je napravio odevne komade koje kupuju, u Zagrebu je osnovan inovativni On- i- Offline koncept DBoxx. Vizija osnivača bila je da stvori oazu u kojoj se mogu naći handmade komadi omiljenih brendova sa naših prostora. Za početak, saradnja je ostvarena sa mnogim hrvatskim i bosansko-hercegovačkim dizajnerima, a u budućnosti planiraju da prošire ponudu i komadima dizajnera iz Srbije, Makedonije, Albanije…

1p d 21015

Prvog dana oktobra u centru Zagreba otvoren je prvi concept store gde će kupci u moderno uređenom prostoru imati priliku da za sebe biraju modele nekih od najistaknutijih imena modne scene. Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Robert Sever, Ruke, Jet Lag, Borša Bag, Mara D, Clox, Little Wonder, Ivančica Hrustić, Nataša Jeletić, Belma Tvico, Bag te Carol Studio samo su neki od dostupnih brendova.

2p d 21015

– Primetili smo kako na našoj modnoj sceni nedostaje mesto na kojem se može pronaći više domaćih brendova, a sa druge strane, ima jako mnogo dizajnera koji rade, stvaraju i imaju određeni krug obožavaoca iako nisu stalno prisutni na jednom prodajnom mestu. Zato je naša želja bila da otvorimo mesto koje će ponuditi dizajnerima priliku da dođu do svojih kupaca, a želimo da budemo i mesto na kojem će naši posetioci pronaći svoje omiljene modne brendove, ali će se kod nas i dobro osećati, prijatno družiti uz neke naše tematske događaje gde će steći nova zanimljiva poznanstva i iskustva – rekla je Mateja Stipić, voditeljka projekta DBOXX.

3p d 21015

Za kupce iz regiona otvoren je i online shop dboxx.co koji će ponudu učiniti još dostupnijom, a osim brandova koji su prisutni u zagrebačkoj radnji, kupcima putem interneta dostupni su i modeli sa potpisom Jelena Holec, Chicks on chic, Pupa Franca, Mucca, Tie me, Frajerica, Dott., Revolt te Torba.

4p d 21015

5p d 21015

6p d 21015

7p d 21015

9p d 21015

8p d 21015

10p d 21015

Foto: PR

Poslednje vesti
Ne propustite