05.09.2015

Decentni i kreativni medenjaci sa potpisom Renate Vidić

Domaći med, cimet, korijander, anis, đumbir i još po koji sastojak u jednom zalogaju. Možda već pogađate, reč je o medenjacima. Ni jedna druga poslastica ne pruža tako velike mogućnosti za izražavanje kreativnosti, a kada neko uvek poseduje sveže ideje poput Renate Vidić, onda nastaje prava “medena bajka”.

nas p m 4915

Kako se najlepše životne priče uglavnom napišu igrom slučaja, ova apsolventkinja na defektologiji postala je pravi ekspert za medenjake kada je želela da svojim prijateljima nešto originalno pokloni za Novu godinu. Uz malu pomoć tutorijala na internetu napravila je svoje prve kolačiće po uzoru na recepte američkih sugar cookies-a, a svoju maštovitost pokazala je i prilikom pakovanja. Podstaknuta pohvalama odliučila je da nastavi da razvija svoj novi hobi, koji je ubrzo prerastao u posao. Iako nije imala velika očekivanja, uspeh nije izostao.

2p m 4915

Medenjaci koji izlaze iz njene radionice različitog su ukusa, ali su uvek napravljeni od kvalitetnih sastojaka. Ono čemu Renata posvećuje najviše pažnje jesu decentni, originalni i trendy detalji koji osvajaju na prvi pogled. Zato ne čudi da su njene poslastice deo mnogih tematskih večeri, promocija, revija, eventa ili rođendana. Renata medenjake dizajnira po svom ukusu, ali uvek u dogovoru sa klijentima, a inspiraciju pronalazi svuda oko sebe.

3p m 4915

Za sada se porudžbine rade preko Facebook stranice Kreativni i unukatni poklončići, kao i Renatinog profila, a vešte ruke ove talentovane devojke uvek su spremne da svaki vaš događaj učine posebnim.

5p m 4915

6p m 4915

7p m 4915

8p m 4915

10p m 4915

Foto: Facebook/Kreativni i unikatni pokloncici

Poslednje vesti
Ne propustite