24.02.2017

Dekoltirana leđa: 12 romantičnih komada iz Zare

Svi znamo da dekolte privlači pažnju, ali dekoltirana leđa pričaju sasvim drugačiju priču. Gola leđa neverovatno su primamljiva jer nude suptilnu i tajanstvenu igru prikrivanja i zataškavanja grudi te na mnogo sofisticiraniji način ističu seksipil.
Među vodećim prolećnim trendovima ove godine upravo su komadi otvorenih leđa koji svakom basic modelu daju potpuno novo lice. Džemperi, duksevi ili topovi dobili su notu senzualnosti bilo da imaju delikatan V izez na zadnjoj strani ili da otkrivaju čitava leđa. Od high street brendova najraznovrsniju ponudu pronašli smo u Zari gde možete naći komade sa chic mašnama, dukserice sa pertlama na kojima sami možete određivati dubinu proreza te elegantne košulje koje su kao stvorene za večernja zavođenja.
Za koji god komad da se odlučite, znajte da otkrivena leđa donose dodatnu prolećnu prozračnost, a ovaj zanimljivi trend koji otkriva neočekivano zaslužuje mesto u vašem ormaru. U nastavku vam donosimo 15 odličnih modela iz Zare uz koje ćete garantovano privući pažnju radoznalih muških pogleda.


Poslednje vesti
Ne propustite