13.11.2015

Deset frizura koje možete napraviti za manje od minute

Svaka žena se našla u situaciji da za kratko vreme mora da napravi frizuru što često predstavlja veliki problem. Da više ne bi dolazili u ovakve, ponekad naizgled nemoguće situacije, ili ako biste voleli da se malo poigrate sa vašom kosom donosimo vam deset odličnih frizura koje možete sami napraviti za manje od jednog minuta.
U zavisnosti od gustine i dužine kose, izaberite frizuru koja vama najviše odgovara, mada smo sigurno da će svaka od vas pronaći bar nekoliko odličnih rešenja.

#1

Anouk Yve

Anouk Yve

 

Ako imate kovrdžavu kosu najjednostvanija “brza” frizura jeste da je na pola pokupite u rep, a da biste postigli dodatnu atraktivnost poigrajte se sa repom tako što ćete ga pokupiti u malu punđu.

#2

Pinterest

Pinterest

Devojkama sa kratkom kosom ponekad se čini da ne mogu da prave različite frizure, ali to nije istina. Jesnotavno pokupite polovinu kose i vežite je u rep.

#3

Lauren Zaser

Lauren Zaser

Uz lepu traku za glavu ili rajf, sve žene koje imaju kovrdžavu kosu, mogu promeniti frizuru.

#4

Treasures and Travels

Treasures and Travels

Pokupite kosu sa prednje strane i povežite je ukosnicama. Jedan od načina jeste da ukosnice poređate tako da prave trougao. Ovo je jednostavna, ali i chic frizura.

#5

Pinterest

Pinterest

Ovo je frizura koja je mnogo puta već viđena, ali ako želite da budete kul, sjajno je rešenje za vas. Izgleda ležerno, ali i vrlo efektno.

#6

Le Fashion

Le Fashion

Ovo je stil koji uvek impresionira. Natapirajte kosu, pokupite je u rep, a potom jedan pramen obavijte oko gumice.

#7

Nasty Gal

Nasty Gal

Običan rep uz dobar dodatak u vidu kožnih trakica može vas učiniti chic devojkom.

#8

Pinterest

Pinterest

Ništa ne izgleda tako trendy kao kada devojka sa kovrdžavom kosom zaveže visok rep, a potom svoje lokne prebaci ka licu.

#9

Instagram

Instagram

Bez obzira na dužinu kose, ako samo pokupite šiške i zakačite ih efektnom šnalom u stranu, imaćete odličnu frizuru.

#10

Pinterest

Pinterest

Wet look je više od godinu dana veoma popularan, a ovu frizuru možete poneti i na crvenom tepihu kao i tokom dnevnog izlaska. Uz to, veoma je lako možete i sami napraviti.

Poslednje vesti
Ne propustite