nas cf
12.09.2017

Deset ideja za kombinovanje omiljenog crnog jeansa

Kada govorimo o odevnim klasicima, moguće je nabrojati nekoliko njih koji odolevaju testu vremena i mogu se nositi u svim prilikama. A jedan od tih univerzalno privlačnih komada jesu i crne farmerke. Mada, s vremena na vreme, status jeansa sezone prepuštaju izbledelim, teget ili običnim plavim farmerkama, denim u crnoj boji uvek spada u samu bazu ženskog garderobera čiji sjaj nikada ne bledi. Volimo ga i nosimo u svim sezonama, međutim, ne samo da će biti in ove jeseni već će se zadržati kao glavni trend sve do proleća.
Pojavljuje se u različitim krojevima i dimenzijama – od skinny i mom jeansa preko boyfriend i crop modela pa sve do zvoncara koje jako efikasno mogu da izduže figuru i učine da izgledate više i mršavije. Ne smemo da zaboravimo ni stylish ripped verzije, a većina blogerki i drugih street style zvezda biraju varijante sa dubokim strukom koje posebno ističu pozadinu.
Crne farmerke nisu samo sastavnji deo casual odevnih kombinacija već mogu odlično funkcionisati i u poslovnim outfitima ukoliko ih iskombinujete sa blejzerom ili belom košuljom. Tako ćete dodati dozu ležernosti u nekada dosadne business loookove. Možete ih nositi uz bomber ili jakne od lateksa, majice i crop topove, a ukoliko želite da stavite poseban akcenat na svoj black jeans izaberite obuću u beloj boji.
U nastavku donosimo 10 inspirativnih ideja kako da kombinujete ovaj modni klasik.

1cf 12917

@styledumonde

2cc 12917

@maria_bernad

3cf 12917

pepamack.com

4cf 12917

somethingnavy.com

5cf 12917

damselindior.com

6cf 12917

@zorannah

7cf 12917

@littleblackboots

8cf 12917

@happilygrey

9cf

@damselindior

10cf 12917

@somethingnavy

Naslovna fotografija: damselindior.com

Poslednje vesti
Ne propustite