31.10.2015

Dizajnerka Martina Budek i njen brend Aman zaslužuju veliku pažnju

Na aktuelnom Bipa Fashion.hr-u imali smo priliku da upoznamo novi brend na hrvatskoj modnoj sceni – Aman. Iza ovog imena stoji Martina Budek, dugogodišnja producentkinja RTL televizije koja je u potrazi za novim izazovima odlučila da svoj život promeni iz korena. Željna promena upolovila je u dizajnerske vode, a njena prva kolekcija oduševila je publiku na Bipa Fashion.hr-u.

1p a 301015

Revija brenda Aman definitivno je obeležila treće veče manifestacije. Martina je predstavila 25 look-ova, a svi komadi iz kolekcije mogu se međusobno kombinovati na još mnogo različitih načina. Modeli su ženstveni i namenjeni hrabrim i odvažnim ženama koje vole klasiku i ne plaše se da ponesu statement komade.

2p a 301015

U izradi su korišćenje kvalitetne tkanine, a krojevi su originalni i pedantni. Njena ready to wear kolekcija namijenjena je aktuelnoj hladnoj sezoni i obuhvata sve odevne predmete koje su potrebni jednoj ženi – od haljina, košulja i pantalona do toplih pelerina i kaputa.

3p a 301015

Sudeći po prikazanim modelima, jedva čekamo da vidimo kako će se brend razvijati i kakvi će komadi ubuduće nastajati u Martininoj radionici.

5p a 301015

4p a 301015

Foto: Mateja Vrčković (Fashion.hr)

Poslednje vesti
Ne propustite