24.02.2016

Dokumetarac koji razotkriva sve o Met Gala događaju

Nakon što smo u filmu “September Issue” saznali kako izgleda priprema najopsežnijeg izdanja časopisa Vogue, Anna Wintour odlučila je da nas ponovo uvede u svoj svet, a ovog puta kroz dokumentarac o pripremi najvažnijeg modnog party-ja u godini – Met Gala.
Film “The First Monday in May” otkriće šta se krije iza kulisa godišnje gala zabave u muzeju Metropolitan koja se tradicionalno održava početkom maja, tačnije prvog ponedjeljka u maju, pa je odatle i potekla inspiracija za naslov. Ključna osoba koja stoji iza organizacije i glavni domaćin je, naravno, Anna Wintour, a novi dokumentarac će nam otkriti kolika moć leži u rukama urednice “modne biblije”, od odlučivanja o tome ko može da se pojavi na raskošnoj zabavi do rasporeda sedenja gostiju, među kojima su najuticajnije ličnosti iz show biznisa.
U filmu se uz Annu Wintour, između ostalih, pojavljuju i John Galliano i Karl Lagerfeld koji će pojasniti sponu između mode i umetnosti, ali i brojna poznata lica iz sveta muzike i filma poput Rihanne, Justina Biebera, Sare Jessice Parker i drugih svetskih zvezdi koje nas redovno oduševljavaju svojim modnim izborima.
Premijera filma održaće se na filmskom festivalu Tribeca 13. aprila ove godine.

Foto: Instagram

Poslednje vesti
Ne propustite