20.11.2015

Donna Karan: 7 lakih komada koji su vam jedino potrebni ove sezone

Dok se priprema da definitivno napusti kompaniju koju je stvorila, što je i najavila krajem leta, slavna američka dizajnerka Donna Karan poslednji put je predstavila svoj koncept “sedam lakih komada”. Ove sezone, ona se odlučila za modele u beloj, zlatnoj i crnoj boji uz pomoć kojih je stvorila ženstvenu i elegantnu, ali izrazito nosivu kolekciju “Moć i poezija”. Komadi koji su, po uspešnoj dizajnerki, must have za predstojeći period jesu: crni smoking, pantalone, bela košulja, crna pencil suknja, bluza od brokata zlatne boje, lagana parka i kratka crna krznena jakna. Njen izbor nas ni malo ne iznenađuje jer je Karanova poznata po sofisticiranoj i praktičnoj garderobi za žene u pokretu, dok je njen minimalizam izgrađen pomoću muških elemenata.
Viziju Donne, uskoro će u brendu DKNY zameniti vizija Maxwella Osbornea i Dao-Yi Chowa koji su njeni naslednici dok će ona ubuduće biti prvenstveno posvećena humanitarnom radu u svojoj organizaciji “Urban Zen”. Sve o svom putu u svetu mode koji je trajao 30 godina, dizajnerka je opisala u autobiografiji “My Journey”.
Sigurni smo da će se komadi iz njene poslednje kolekcije prodati brzinom munje, a mi vam u našoj galeriji donosimo alternativna rešenja po pristupačnim cenama.


 

Poslednje vesti
Ne propustite