nas dj 13917
13.09.2017

Đurđa Stojiljković otkriva tajnu svoje vitke linije

Top model Đurđa Stojiljković nedavno je posetila našu prestonicu i prisustvovala događaju adidas Runners Beograd, održanom na stadionu Tašmajdan, povodom pokretanja trkačke zajednice u Srbiji. To je bila odlična prilika za razgovor sa jednom od naših najboljih manekenki svih vremena koja je otkrila kako održava vitku liniju i kako se priprema za brojne revije koje je čekaju na predstojećim Nedeljama mode u Milanu i Madridu.
- Jedna od mojih tajni je trčanje. To je nabolji work out, odnosno vid vežbanja kada je reč o održavanju linije, ali je prvenstveno dobro za srce i sveopšte zdravlje. Naše telo je naš hram i treba ga čuvati. Zato redovno trčim, a barem tri puta nedeljno nalazim vreme za ovu aktivnost, posebno pred revije. To mi pomaže da nađem fokus i da se opustim – istakla je lepa brineta.

1dj 13917

Đurđa, koja je u svetu mode, postala prepoznatljiva po oštrim crtama lica, izraženim jagodicama i senzualnim usnama kaže da, osim što neguje svoju lepotu, veoma vodi računa i o zdravlju. Tačnije, ističe da joj je ono na prvom mestu.
- Znam da mnogim mladim ljudima kao što sam ja zdravlje nekad nije bitno, već razmišljaju o trenutku, kako da se zabave i uživaju. Ali, kad prođete neke stvari u životu i upoznate ljude, shvatite da je na kraju zdravlje jedino ono što nam ostaje – objasnila je ona i dodala da podržava pokretanje adidas Runners zajednice u Beogradu:
- Ova trkačka zajednica je do sada postojala u Tokiju, Berlinu, Parizu i drugim gradovima u kojima sam imala prilike da radim, a od sada je osnovana i u Beogradu, što mi je posebno drago. Reč je o klubu i pokretu koji šalje snažnu poruku, a to je da kroz trčanje svako može da postane najbolja verzija sebe – zaključuje Đurđa.

2dj 13917

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite