06.09.2015

Dvanaest cool komada od pletiva zbog kojih volimo jesen

Moramo da priznamo kako se pomalo radujemo dolasku nižih temperatura, zbog trendova koje nam jesen donosi. Jedan od njih je pletivo kao pravi must have. Iako je uvek bilo omiljeno među ženama, zbog udobnosti koju pruža, ove sezone posebno je stavljen akcenat na garderobu od vune, kašmira ili pamuka koja je preplavila ormare svetskih trendseterka.
Džemperi i kardigani od pletiva nisu nikakva novost, ali ovog puta birajte predimenzionirane modele koji dopuštaju različitu vrstu kombinacija. Možete ih nositi uz culottes pantalone ili farmerke, a ako želite ultimativni look birajte komplete od pletiva koji se mogu sastojati od topa i suknje ili pulovera i pantalona. Pleteni kimono ili pončo takođe će biti pravi fashion pogodak.
Haljine isto mogu izgledati chic, a uvek ih možete nadopuniti moćnim nakitom kao što je niz narukvica i prstenja ili zanimljivom pismo torbicom. Suknje i pantalone od pletiva bile su aktuelne i prošle godine, a sada nastavljaju svoju vladavinu.
Ako želite da ostavite upečatljiv utisak poigrajte se sa slojevitošću ili birajte pletivo u jarkim bojama. Neke od trendy nijansi su braon, siva, plava, ali i bordo i narandžasta. Inspirišite se sa 12 komada po našem izboru koje možete kupiti u domaćim radnjama.


Poslednje vesti
Ne propustite