IMG_8339 nas k 31019
03.10.2019

Dve nove knjige za sve koji žele da se posvete sebi

S dolaskom jeseni neminovno ćemo sve više vremena provoditi kod kuće, ali to ne mora biti loša vest. Umesto konstantnih letnjih izlazaka i putovanja, došao je period godine kada ćemo omiljene trenutke provoditi u udobnoj kućnoj atmosferi. To je ujedno i odlična prilika da se posvetimo sebi i svom zdravlju, koje ne mora biti ugroženo da bismo uradili nešto dobro za svoj organizam. Na našem tržištu nedavno su objavljane dve nove knjige, koje su u današnje vreme potrebne svakoj ženi, ali i muškarcu. Dugogodišnji stručnjak za anti-ageing medicinu Dr Ana Gifing objavila je četvrtu knjigu u kojoj nam otkriva čaroban svet hormona, dok je izdavačka kuća Harmonija nedavno izdala naslov Lekovita moć eteričnih ulja, čiji je autor Erik Zjelinski, jedan od najvećih svetskih stručnjaka u toj objasti. On je sa čitaocima podelio više od 150 recepata za lečenje različitih tegoba pomoću eteričnih ulja. Više o ovim uzbudljivim knjigama saznajte u nastavku.

1k 31019

@wishwishwish

HORMONI – ANĐELI ILI DEMONI? (Dr Ana Gifing)

Dr Ana Gifing, dugogodišnji stručnjak u oblasti anti-aging medicine, uvešće vas u svet hormona i otkriti sve tajne o ovim mističnim pogonima našeg tela. Uz ovu knjigu možete naučiti kako da prepoznate znakove hormonske neravnoteže, da biste svom telu pristupili odgovorno. Hormoni – anđeli ili demoni? namenjena je ženama i muškarcima, od puberteta do zrelog doba, uz posebne savete za period menopauze.
Ako se suočavate s problemom steriliteta, insulinske rezistencije, štitne žlezde, gojaznosti, erektilne disfunkcije, policističnih jajnika, lošeg raspoloženja, osećaja prebrzog starenja i konstantnog umora, trebalo bi da proverite status svojih hormona. Naučite kako da prepoznate sve simptome i lečite svoje telo holističkim pristupom, lečeći uzrok, a ne posledice, uz stručni nadzor lekara.

Finesa-Hormoni-2

LEKOVITA MOĆ ETERIČNIH ULJA (Erik Zjelinski)

Erik Zjelinski pokazuje čitaocima kako da stave svoje zdravlje na prvo mesto i uživaju u brojnim koristima eteričnih ulja, koja predstavljaju prirodno rešenje za mnoge zdravstvene probleme, od anksioznosti i depresije do dubinske upale. Ova knjiga je posebno korisna za početnike, jer Dr Z objašnjava sve što treba da znate za početno korišćenje eteričnih ulja, uključujući i sedam najboljih ulja i uobičajene njihovog tehnike korišćenja. Uz to, on pruža primere dnevnih običaja koje možete i sami da sledite kako biste uživali u korisnim svojstvima eteričnih ulja, uključujući i petominutno korišćenje ulja tamjana i nerolija koje će vam omogućiti produktivan dan bez stresa, kao i jednostavan običaj pred spavanje koji obuhvata korišćenje ulja lavande zbog njegovog uspavljujućeg dejstva. Tu su i recepti za uspostavljanje hormonalnog balansa, ublažavanje upala, poboljšanje imuniteta, a poseban deo posvetio je ženskom zdravlju gde je dao na desetine recepata za ublažavanje simptoma PMS-a, trudnoće i menopauze, borbu protiv kandide i poboljšanje plodnosti.

2k 31019

Naslovna fotografija: @wishwishwish
Foto: Instagram, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite