19.11.2019

Emily Ratajkowski otkriva kako postiže aktuelni glass hair efekat

Američka glumica i model Emily Ratajkowski trenutno je jedna od najvećih američkih ikona stila, a mnogim devojkama uzor je kako u modnom, tako i u beauty domenu. Njene odevne kombinacije dok šeta psa ulicama Njujorka, uz uvek minimalistički ali nepogrešiv make-up i savršenu frizuru, uvek su na meti street style fotografa dok je na javnim događajima uglavnom devojka koja ukrade šou svima na crvenom tepihu. Već smo navikli da Emily prati nove trendove, a ove sezone u svoj imidž savršeno je uklopila toiko poželjan glass hair.

1 emrata

Reč je o trendu koji je bio imperativ i tokom osamdesetih, a podrazumeva kosu koja je toliko sjajna da reflektuje svetlost. Mada se ovaj efekat može postići trikovima, kao što je upotreba ulja za kosu, za prirodan sjaj neophodna je pravilna nega. Emily je nedavno za američke medije otkrila koje proizvode koristi da bi joj kosa imala sjaj svakog dana.

3 emrata

Kérastase Resistance Range

Za pranje koristi proizvode za jačanje kose brenda Kérastase. Kako kaže, ove proizvode upotrebljava svakog drugog dana, a u zavisnosti od toga koliko ima vremena, nakon dva šamponiranja, stavlja balzam ili masku. Kada je u žurbi koristi balzam koji ostavlja da deluje nekoliko minuta, a ukoliko ima vremena koristi masku i ostavlja je da deluje 10 do 15 minuta.

10 emrata 11 emrata 12 emrata

Alterna Caviar Style Sheer Dry Shampoo

Između dva pranja oslanja se na suvi šampon sa kavijerom zahvaljujući kome joj je kosa uvek čista. Tvrdi da ovaj proizvod ne ostavlja mnogo belih tragova, ali da ga za svaki slučaj koristi samo u unutrašnjim slojevima kose.

13 emrata

Living Proof Instant Texture Mist

Poznata glumica tvrdi da joj je kosa ravna i da su joj potrebni proizvodi kako bi dobila na teksturi, a omiljen joj je Living Proof Instant Texture Mist.

14 emrata

L`Oréal Professionnel Tecni.Art 6-Fix Sprey

Kao neko ko ima izrazito ravnu kosu, sprej za fiksaciju potreban joj je svaki put kada je uvije, a svoje povereje poklanja L`Oréal Professionnel proizvodima.

15 emrata

Kérastase Résistance Sérum Extentioniste

Emily redovno koristi i serum brenda Kérastase zbog kog njena kosa izgleda punije i sjajnije. Kako navodi, ovaj preparat preporučila joj je prijateljica i doživotno će joj biti zahvalna zbog toga, jer njena prirodno tanka dlaka sada ima punoću, a osim toga, kosa joj uvek ima gloss efekat.

16 emrata

L`Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Polish

Kada želi savršen konjski rep sa zalizanim prednjim krajem oslanja se na gel u vosku brenda L`Oréal Professionnel zato što ne oštećuje kosu, izgleda odlično i zna da će njena frizura trajati koliko god bude želela.

19 emrata

Bumble and Bumble Pret a Powder

Još jedan na listi njenih omiljenih proizvoda je ovaj puder za kosu koji koristi kada želi da postigne volumen. Iako nije oduševljena mirisom, tvrdi da ima odličan efekat.

17 emrata

Kérastase Styling L’Incroyable Blowdry

U danima kada ima mnogo obaveza, a nema vremena da ide kod frizera, kako bi njena kosa dobila teksturu koristi mus brenda Kérastase koji joj pruža potreban volumen.

18 emrata

Foto: Instagram (@emrata), Promo

Poslednje vesti
Ne propustite