21.11.2015

Emotivna poruka Adele na dan objave albuma “25”

Veliki dan za Adele i njene fanove napokon je stigao! Samo nekoliko sati nakon što je juče objavljen njen dugoočekivani album “25”, višestruka dobitnica Grammy nagrada napisala je kratko, ali emotivno pismo,svim poštovaocima njennog rada koje je objavila na Twitteru i Instagramju.
– Izgleda da je trebalo tako mnogo vremena, moj novi album je napokon objavljen – počela je Adele objašnjavanjem višegodišnje pauze:
– Preplavljena sam emocijama i zahvalna što mogu da predstavim još jedan CD i to baš onako kako želim.
Ovom rečenicom pevačica se osvrnula na svoju odluku da neće dopustiti popularnim music streaming portalima poput Apple Music ili Spotifylive da koriste njene pesme već će svako ko bude želeo da sluša CD “25” morati da ga kupi.
– Poslednjih mesec dana bila sam u vrtlogu emocija i, doslovno, to mi je oduzimalo dah. Nadam se da ćete uživati ​​u CD-u baš onoliko koliko sam ja uživala dok sam ga pravila za vas.
“Vrtlog” u kome se pevačica nalazila nam je potpuno razumljiv, s obzirom na to da su njen prvi singl sa albuma “Hello” i crno-beli video spot “ekslodirali” na društvenim mrežama i radio i TV stanicama. Pesma je dobila najviše pregleda u istoriji ostavivši daleko iza sebe “Bad Blood” od Taylor Swift koja je do sada držala rekord. Prema rezultatima koje je zabeležio Vevo, za samo prvih pet dana, “Hello” je imao više od 100 miliona pregleda. I to nije sve, na Billboardovoj listi je više od tri nedelje najslušaniji singl.
– Vidimo se na drugoj strani. Volim vas – napisala je britanska zvezda na kraju poruke, aludirajući na stihove svog hita.
Dok ne nabavite svoj CD, poslušajte nastup Adele na dodeli NRJ Awards-a:

Poslednje vesti
Ne propustite