23.11.2015

Exit 2016. biće najveći festival u Evropi: Nabavite ulaznice već u decembru

U oštroj konkurenciji za prestižne nagrade “European Festival Awards”, Exit avantura ušla je u finale u čak tri kategorije, među kojima su i nominacije za najbolji festival po glasovima publike, a posebno laska nominacija za najbolji festival po mišljenju izvođača koju je Exit prvi put dobio ove godine.
S druges strane, Sea Dance u Budvi je među deset finalista za najbolji festival srednje veličine, a konkurenti su mu, između ostalih, mađarski Telekom Volt Festival, švajcarski Open Air St. Gallen, kao i holandski Solar Weekend!

1e 231115

Proglašenje pobednila biće u januaru sledeće godine, a u međuvremenu smo dobili i najavu za naredni Exit koji će se održati od 7. do 10. juna 2016. na poznatoj lokaciji na Petrovaradinskoj tvrđavi. Nakon toga se avantura nastavlja na plaži Jaz pored Budve, na trećem po redu Sea Dance festivalu koji se održava od 14. do 16. juna. Atmosfera na Exit-u i Sea Dance-u, po svedočenju publike i izvođača, toliko je posebna da često biva okarakterisana kao čarobna – zbog toga je i ovogodišnja tema Exit Magic, simbol emocije koju osete svi koji se upuste u Exit Avanturu.

Najpovoljnije ulaznice biće dostupne već u petak 4. decembra, tačno u podne, po ceni od 5.490 dinara, što predstavlja uštedu od čak 70% u odnosu na finalnu cenu celog paketa Exit Avanture! Oni koji kupe četvorodnevne ulaznice za Exit u sklopu decembarske akcije, dobiće i poklon ulaznicu za Sea Dance festival! Ulaznice po najpovoljnijim cenama se svake godine rasprodaju za svega nekoliko sati, a detaljnije informacije možete pronaći na www.exitfest.org.

2e 231115

Foto: Exit Festival

Poslednje vesti
Ne propustite