19.06.2016

Fashion&Friends + Exit: Modno-muzički performans

U sjajnoj atmosferi Kalemegdanske terase nedavno je održan modno-muzički performans “Evolution” u organizaciji regionalnog multi-brand koncepta Fashion&Friends i najboljeg evropskog muzičkog festivala Exit. Pored fantastičnog nastupa DJ atrakcije iz Holandije Kraak & Smak publika je uživala i u modnoj reviji modela letnje kolekcije svetski poznatih brendova Replay, Diesel, Scotch&Soda, Guess i Superdry.

1p ff 20616

Replay prikazuje fascinirajuće luksuznu i zrelu kolekciju podeljenu u pet naprednih i kul uticaja: Glam Biker, Army Pop, Sport/Athleisure, Contemporary Bohémien, Venice at the Beach. Sloboda podstaknuta željom za istraživanjem je inspiracija iza Diesel letnje kolekcije. Ovaj divlji stav je utkan u smele, izražajne i ikonik modele začinjene Diesel filozofijom.

2p ff 20616

Letnja kolekcija američkog brenda Guess savršeno reflektuje atmosferičnost bajkovitih predela najlepših plaža na svetu, od Brazila i Copacabane te francuske rivijere do spektakularnog italijanskog ostrva Kapri, u uzbudljivom putovanju otkrivajući nove modne perspektive.

3ff 20616

Inspirisani korenima Burning Man festivala, šarenim slikama Salvation planina i Pop Art ere, u Scotch&Sodi ove sezone je sve u voćnoj zabavi i srećnim vibracijama. Kao i uvek, ovaj holandski luxury casual brend ih je pomešao sa daškom indigo voodoo-a. Eksplozija boja, atraktivni detalji, komadi spremni za predstojeće leto, etablirali su SUPERDRY kao brend koji ćete sa zadovoljstvom nositi ne samo u slobodno vreme.

4p ff 20616

U ovoj modno-muzičkoj poslastici uživao je veliki broj poznatih ličnosti među kojima su bili voditelj Boško Jakovljević, glumice Lena Bogdanović i Tamara Krcunović, glumac Vlada Aleksić, voditelj Drago Jovanović, fotograf Miša Obradović, stilista Ašok Murti i mnogi drugi.

Ašok Murti i Dr Feelgood

Ašok Murti i Dr Feelgood

Miša Obradović

Miša Obradović

Vlada Aleksić i Tamara Krcunović

Vlada Aleksić i Tamara Krcunović

Poslednje vesti
Ne propustite