04.09.2015

Flower Company: Adresa za najlepše cvetne aranžmane u Beogradu

Ništa ne može tako lako da vam priušti osećaj romantike kao jednostavan buket cveća. Među raznolikom ponudom koja postoji u Beogradu, svojom decntnom estetikom i odsustvom kiča izdvojila se cvećara Flower Company. Smeštena u ulici Strahinjića bana broj 27, ova cvetna oaza otvorena je pre godinu dana, a već je postala omiljeno mesto svih ljubitelja svedenih aranžmana napravljenih po svetskim standardima.

3p fc 3915

Flower Company osnovala je Katarina Kostić koja je nakon rada u marketingu odlučila da svoju ljubav prema cveću pretoči u posao, a potrebno znanje strekla je u prestižnoj školi dizajna cveća McQueens Flowers iz Londona. I ostali članovi ovog odličnog tima trenirani su od strane iskusnih internacionalnih dizajnera cveća sa ciljem da svakom buketu i cvetnoj dekoraciji unesu stil, jednostavnost i veštinu.

1p fc 3915

U njihovoj bogatoj ponudi se nalaze buketi, aranžmani za venčanja i bidermajeri, korporativno cveće, cveće za proslave i događaje, kao i aranžmani za provatne prostore. Prateći svetske trendove, svaki njihov aranžman je pravo malo umetničko delo napravljeno od najkvalitetnijeg cveća.

5p fc 3915

Tako su buketi izrađeni tradicionalnom metodom “hand tied” od najsvežijeg cveća u sezoni, jednostavnog stila, a uz to elgantno i praktično upakovani. Kada se spemaju aramžmani za venčanja, tim iskusnih stilista može napraviti pravu magiju za mladence i goste, a ako želite da vaši događaji ili proslave odišu stilom i elegancijom, nema boljeg rešenja od idealnih cvetnih aranžmana.

2p fc 3915

Pogledajte kako izgleda kada vam Flower Company ulepša prostor.

6p fc 3915

7p fc 3915

8p fc 3915

9p fc 3915

10p fc 3915

Poslednje vesti
Ne propustite