23.11.2015

Gigi Hadid: Bob joj dobro stoji

Top model Gigi Hadid bila je apsolutna zvezda crvenog tepiha na dodeli American Music Awards. Novi “Victoria`s Secret” anđeo iskoristio je jedinsvenu priliku da prošeta svoju novu bob frizuru. Dugu valovitu plavu kosu koja je i njen zaštitni znak zamenila je oštrim kratkim pažom i zalizanom frizurom na opšte iznenađenje prisutnih. Dodatnu konfuziju Gigi je stvorila kada je na pitanje voditeljke Giuliane Rančić o tome da li joj je bilo teško da se odrekne kose odgovorila: “Proverite sutra da li još imam kratku kosu. Postoje trikovi zanata.”

1gh 231115

Za njenu frizuru bio je zadužen Bryce Scarlett koji je navodno napravio samo iluziju boba, bez odsecanja kose.
Dok čekamo da proverimo da li je slavna manekenka zaista promenila dužinu kose ili je njen frizer napravio pravu magiju, moramo da priznamo da joj je pošlo za rukom da postane prava kraljica crvenog tepiha o kojoj svi govore.

2gh 231115

Gigi je zalizani bob odlično uklopila sa nude make-upom koji je dodatno stavio akcenat na njenu kosu, a odevna kombinacija koju su činili provokativni beli top i duga suknja sa dubokim izrezom bili su u drugom planu, iako je maneknka još jednom pokazala svoje savršene obline.

3p gh 231115

Foto: Instagram/yolandafoster, fierceroyy, sutrajewels, vogue108

Poslednje vesti
Ne propustite