20.09.2016

Gledate li YouTube kanal Leandre Medine?

Autorka bloga “Men Repeller” Leandra Medine stekla je u slavu u svetu mode zahvaljujući smelim odevnim kobinacijama te je njena digitalna stranica poslednjih godina postala omiljena među ženama koje stil ne shvataju previše ozbiljno. Svoj smisao za humor ona je prenela i na istoimeni YouTube kanal koji je jako brzo postao popularan širom sveta.
Leandra na “Men Repeller” kanalu objavljuje svoje modne avanture u Njujorku kroz zanimljive priloge koji su prvenstveno originačno osmišljeni. Tako ima običaj da dok šeta Menhetnom ispituje slučajne prolaznike o tome koliko im se dopadaju njene odevne kombinacije, da li obukli nešto slično ili da li bi je pozvali na piće?
Posebnu pažnju izaziva rubrika “The Chatroom” u kojoj gostuju neke od najuticajnijih ljudi iz sveta mode sa kojima govori o njihovim karijerama, a često i međusobno razmenjuju korisne stilske savete. Među njenim gostima već su bile Jenna Lyons, Ines de la Fressange, Alexa Chung, Iris Apfel, Karlie Kloss, Lenu Dunham, Diane von Furstenberg i još niz snažnih žena koje je inspirišu.

Poslednje vesti
Ne propustite